25° Noord organiseert i.s.m. Sieko Op Locatie (SOL) het ultieme kamp. Je zult overnachten op de mooiste plekjes van Drenthe en onderweg vind je spanning en avontuur.

Je waant je in de Nederlandse Ardennen en dat in Drenthe!

  

Wij organiseren uitdagende schoolkampen en werkweken gericht op leren, beleven en ontwikkelen door middel van buitensport activiteiten. Hierbij staan verbetering van de sfeer en samenwerking binnen de groep voorop, maar plezier zal zeker niet ontbreken!

Het aanbod bestaat uit een schoolkamp en werkweek waarbij je je verplaatst tussen locaties. Onze enthousiaste instructeurs zullen gezamenlijk met een groep 3 dagen lang optrekken. Begeleiding vanuit ons is dag en nacht aanwezig. Tijdens deze 3daagse gaan we in ieder geval kanoën op rivier de Hunze, Klimmen door de boomtoppen, tokkelen, toprope leren zekeren en klimmen, survivalrun en bushcraft. De doorlopende lijn zal bestaan uit het vervullen van diverse opdrachten die ze van tevoren op een lijst meekrijgen. 

Onze instructeurs hebben de nodige vrijheid om in vrije ruimte met leuke (samenwerkings)activiteiten op te komen dagen. Je kunt dan denken aan: Blaaspijpschieten, boogschieten, windbuksschieten, cursus knopen, samenwerkingsspelen, Mission Impossible, Low rope parcours, Slacklinen, Vlot bouwen en varen en team opdrachten.

 

Programma begeleiding

25° Noord en SOL werken uitsluitend met gekeurde materialen en activiteitenlocaties. We werken met goed opgeleide instructeurs bij wie veiligheid op de 1e plaats staat. Gezelligheid/uitdaging en samenwerking komt op een goede 2e plaats. 

 

De kosten voor een 3-daagse zijn als volgt

25 t/m 49 personen €175,- p.p.

50 t/m 75 personen €155,- p.p.

75 t/m 99 personen €145,- p.p.

100 t/m 120 personen €135,- p.p.

De kosten zijn inclusief begeleiding, 2x overnachting, alle activiteiten, 2x avondmaaltijd, 2x ontbijt en 2x lunchpakket.