Expeditie 25
Waan je 25 uur in Expeditie Robinson tijdens deze Expeditie 25


Je weet niet wie je teamgenoten zijn, je krijgt een paklijst van ons, je moet je eigen vuur maken, eten en slapen op rantsoen en tijdens de vele proeven zal blijken of je je plek in deze strijd mag houden. Tijdens deze 25 uur word je lichamelijke en mentaal op de proef gesteld.

De stijd begint in vier teams en tijdens de eerste proef bepaalt het lot in welk team je terecht komt! In de indivdueleproeven, teamproeven en stemrondes bepalen of je in je team mag blijven of moet vertrekken naar het Verliezers Eiland. (Waar je misschien nog een kans krijgt om terug te keren in het spel.)

Wat valt er te winnen
Iedereen die zich in schrijft wint in elk geval een fantastitische ervaring! De uiteindelijke winnaar van de 25 uur mag met de bokaal naar huis met daarin €100,-. Daarnaast stoppen we van het inschrijfgeld per deelnemer nog eens 7,50 in de pot. Dus hoe meer deelnemers, hoe meer gled er uiteindelijk te winnen is.

Datum en tijd:
Zaterdag 29 september moet je je om 14:00 melden bij 25° Noord. Daar bekijken we of je voldaan hebt aan de eisen die gesteld zijn aan je bagage. 25 uur later is de winnaar bekend en sluiten we gezamelijk af met een kleine maaltijd om de afgelopen 25 uur nog eens door te nemen en de honger te stillen voor je weer naar huis vertrekt.

Kosten: € 97,50 euro
Hiervoor krijg je eten en drinken, een T-shirt, een bidon een overnachting op ons terrein, spel en spanning en kans op de ruim €100 euro prijzen geld. 

Voor de bewoners van het Verliezers Eiland; anders dan bij Expeditie Robinson hoef je niet meteen naar huis. Je mag live meegenieten van de strijd en op zondag hebben we nog een active verrassing voor jullie en kun je de spetterende finale proef bijwonen. 
 

AANMELDEN