Groepsactiviteiten

Of je nu op zoek bent naar een programma voor een familiedag, kinderfeestje, bedrijfsuitje, schoolreisje of vrijgezellenfeest: bij 25° Noord ben je in Drenthe aan het juiste adres. Een kleinschalig bedrijf waar uw uitje op maat wordt verzorgd. Wij organiseren recreatieve en sportieve out- en indoor activiteiten voor alle denkbare groepen. Dankzij onze indoor en outdoor mogelijkheden het hele jaar beschikbaar!

Met ons uitgebreide activiteitenaanbod kunnen wij voor iedere groep een programma op maat samenstellen. Van mikken tot de choco-expeditie, van Expeditie Drenthe tot Drentse spelletjes.

Na een dag frisse buitenlucht kan de trek gestild worden in onze sfeervolle horecagelegenheid. Hier kan een drankje gedronken worden, maar kunnen we jullie groep ook een complete maaltijd serveren. Verschillende buffetten, barbecuen, high tea, lunches of het koken op kampvuur. Het aanbod van 25° Noord is zeer uitgebreid.

Onze horecagelegenheid is voorzien van een beamer, geluidsinstallatie en een gezellige bar, zodat alle foto's na de activiteit direct met elkaar terug gekeken kunnen worden. Een garantie voor nog meer napret.

Na, voor en tijdens activiteiten zijn er meerdere mogelijkheden voor maaltijden en versnaperingen.

Pubquiz 
Een gezellige avond waarbij je in teams zoveel mogelijk rondes probeert te winnen. Tijdens deze oergezellige pubquiz komen diverse rondes voorbij zoals: natuur, muziek, mannen/vrouwen, letterdraaien, film, televisie etc. Tijdens de pubquiz is er onbeperkt drinken en lekkere borrelhapjes in de pauzes. 

€25,00 p.p.

8 tot 20 personen

Duur 3 uur

 
 
 
Expeditie Drenthe

€20,- p.p.

8 tot 20 personen

Duur: 3,5 uur

Kent u het televisieprogramma expeditie Robinson? Expeditie Drenthe is een variant hierop. Tijdens deze sportieve dag gaat u eerst in teams tegen elkaar de strijd aan en daarna individueel. Er zullen verschillende spelonderdelen zijn waar ook weer verschillende capaciteiten voor nodig zijn. Op deze dag zult u in ieder geval vuur maken, schieten en verschillende samenwerkingsopdrachten uitvoeren. Combineer deze activiteit met outdoor cooking voor een complete beleving.
 
Meerkamp

€12,50 p.p.

10 tot 64 personen

Duur: 2,5 uur

Kent u dat nog Avro's sterrenslag waarbij meerdere teams tegen elkaar strijden voor de eerste plaats? Bij 25° Noord kunt u, uw eigen sterrenslag samenstellen. Wat voor spellen zult u denken? U kunt kiezen uit verschillende spellen: constructiebouwen, kop en staartspel, frisbee regen, spijkerbroek hangen, ballen happen, dark life, boomstam hakken of zagen, boog- blaaspijp- windbuksschieten, grote wielenspel of de badeendenrace. Bij slecht weer zijn er ook binnenactiviteiten zoals jenga in het mega, spijkerslaan, letterdraaien etc.
 
Kano tocht

€10,- p.p.

5 tot 35 personen

Duur: 2 uur

De Hunze en de Hunzevallei is een prachtig gebied waar je grote kans hebt om een bever tegen te komen. We hebben candese kano's en 1 en 2 persoons kano's. De Hunze is één van de mooiste rivieren van Nederland. 
 
 
Mikken

€15,- p.p.

8 tot 16 personen

duur: 2,5 uur

mikken
Op verschillende manieren wordt er "gemikt". Welk team heeft het meeste "mikgevoel"? Raak de roos met boogschieten, windbuksschieten, pistoolschieten en blaaspijpschieten. Bouw met elkaar een megakatapult en probeer eens hoefijzer te werpen.
 
 
Communiceren kun je leren

€12,50 p.p.

8 tot 64 personen

duur: 2,5 uur

Communiceren is belangrijk en kan op meerdere manieren. Dit programma bestaat uit allerlei activiteiten die gericht zijn op communicatie zoals constructiebouwen, voetjes van de vloer, gatenlabyrint, don't spill, letterdraaien, geblinddoekt klimmen en dark life. Het programma is voor iedereen goed te doen. 

 
Oriëntatiewandeltocht

€10,- p.p.

20 tot 60 personen

Duur: 3 uur

Je krijgt een uitleg over de kaart, kompas en coördinaten intekenen. In groepjes van 2 tot 5 personen krijg je een kaart en kompas mee. Al wandelend door de omgeving zoek je de verschillende punten op. Sommige punten zijn eenvoudig te vinden en anderen vormen een echte uitdaging met een kompaskoers. De wandeltocht zelf is ongeveer 3 km.
 
Drentse spelletjes

€10,- p.p.

8 tot 36 personen

Duur: 2 uur

We hebben diverse Drentse spelletjes voor u klaarstaan zoals sjoelen, 7 dagen in de week, letterdraaien, hoefijzerwerpen, gatenlabyrint, Filipijnse toren, kruiswoordraadsel. Alle scores worden per groep ongeschreven en aan het eind word de winnaar bekend gemaakt.