Kinderfeestjes

Ben je op zoek naar een origineel, sportief maar vooral heel leuk kinderfeestje? Dan ben je bij 25° Noord aan het juiste adres. 

  • We organiseren kinderfeestjes het hele jaar door. Bij heel slecht weer kunnen we een uur van tevoren nog het hele programma omgooien.

  • Kinderfeestjes worden op elke dag van de week georganiseerd

  • Je kunt op elk tijdstip beginnen (Tenzij we al volgeboekt zijn natuurlijk!)

Ja ik wil mijn kinderfeestje bij 25 graden noord houden!

Monsterlijk leuk! (1,5 uur) 6-9 jaar kosten €10,-, p.p.
incl. ranja en een zakje snoep. Het hele jaar te boeken maar erg leuk in de winter .
Een monsterlijk leuk feestje! Je begint met het voeren van onze monsters. In grote verlichte monden kan heel wat in! Daarna ga je op zoek naar alle monsters op ons terrein en los je het monsterraadsel op. Dan krijg je de cijfercode om de monsterschat te openen. In de monsterschat zit een monsterlijk lekkere verrassing!
Dwaallicht (1,5 uur) 9-12 jaar kosten €10,- p.p. incl. ranja en een zakje snoep

Oktober t/m april

Trek donkere kleren aan want jullie gaan het dwaallichtje doven, maar pas op dat je niet in de lichtbundels komt want dan ben je af. Je komt bij ons en dan legt de instructeur het spel uit. De bedoeling is om het dwaallicht uit te blazen zonder gepakt te worden door de schijnwerpers. Dit spel moet in het donker worden gespeeld, leuk is het om van tevoren wat te eten en daarna mee te doen aan dit spannende spel.

 
Het kampvuurfeest (1,5 uur) 8-12 jaar kosten €12,95 p.p. incl. ranja, marshmallows met koekjes, broodje knakworst
Hele jaar maar het leukst als het donker wordt!
Vier je feestje gezellig rond het kampvuur! Met elkaar gaan we het vuur aansteken, natuurlijk mag de jarige het als eerste proberen. Daarna roosteren we marshmallows en maken we smores (gesmolten marshmallow tussen koekjes). Dan wordt het nacht en verander je in een weerwolf of een burger met gaven tijdens het spannende spel de weerwolven van wakkerdam. Na afloop bak je je eigen broodje boven het vuur en komt er na afloop een knakworst in. Natuurlijk mag er gezongen worden en verhalen verteld worden rond het kampvuur (onze instructeurs kunnen helaas nog niet gitaar spelen maar een eigen gitaar meenemen vinden wij heel erg leuk)
 

Klim en klauterfeestje (1,5 uur) 6-12 jaar kosten €9,95 p.p. incl. ranja

Hele jaar

Kom klimmen en klauteren bij 25 graden noord. Eerst ga je grenzen verleggen op de klimwand. Vervolgens ga je verschillende obstakels overwinnen tijdens het survivalparcours. Op verzoek kun je nat worden maar deze survival is prima droog te overleven ;). Onze klimwand is overdekt en verlicht en bij survival hoort vies worden er wel een beetje bij dus dit feestje kun je het gehele jaar bij ons boeken.

 

 

 

Het mega modderfeest (1,5 uur) 6-12 jaar kosten €9,95 p.p. incl. ranja

van april t/m oktober

Tijdens dit feest word je zeker weten vies! Je gaat met onze instructeurs de hele survivalbaan over en daarbij worden de modderigste hindernissen zeker niet overgeslagen! Onze baan over het water biedt voor iedereen een ware uitdaging om droog over te komen maar de vijver is heerlijk verkoelend en ideaal voor het afspoelen van de modder. Na afloop kun je douchen (de tijd voor het douchen komt over de 1,5 uur heen)

Kruip en zoek feest (1,5 uur) 6-12 jaar kosten €9,95 p.p. incl. ranja

Voor de avontuurlijke KIDS

Eerst ga je rondkruipen in de strotunnels waar je op zoek gaat naar verschillende attributen. Misschien mag je zelf ook nog wat spannende tunnels bouwen. Na het strotunnels ga je op zoek naar de schatkaart. Daarna is het schatzoeken geblazen. In de schat zit een zakje met lekkers! 

Het programma:

Ontvangst

(15 min)

Ontvangst met ranja.

(Je mag  een eigen traktatie meenemen)

feestje

(1,5 uur)

Monsterlijk leuk!
Dwaallicht
Klim en klauterfeest
Kruip en zoekfeest
Mega modderfeest
Kampvuurfeest

Na afloop

Eventueel douchen

Je feestje uitbreiden met iets te eten

- broodje bakken boven kampvuur

- puntzak patat

- snack

- eventuele traktatie na afloop

 
 
 
 
Let op: we zijn dit online boekingsproces nog aan het ontwikkelen. Kom je er niet uit: aan het eind komt een veld opmerkingen en daarin kun je de gewenste datum en tijd invullen als je die niet tussen de opties ziet staan. Lukt het helemaal niet: mail je wensen dan naar: info@25gradennoord.nl