Buiten Genieten dag 28 mei 2017

 

Onze jaarlijkse festival “Buiten Genieten Dag” wordt zondag 28 mei voor de 5e keer georganiseerd.  Een heerlijke dag vol met buitenplezier voor jong en oud. Kortom een festival om buiten gewoon van te genieten!


Cittaslow “Doe dag”

Nieuw dit jaar is de Cittaslow “Doe dag”. Diverse Cittaslow supporters komen met de meest bijzondere activiteiten waarbij er soms met andere supporters (ook uit andere Cittaslow gemeenten) leuke verbindingen worden gelegd. Zo is er een wandelcafé met een korte wandeltocht, er wordt sterkedrank gedestilleerd en je kunt zelfs golfen. Daarnaast vind je tal van lekkernijen zoals bijzondere kaas, lekkere worsten, heerlijk geurende stroopwafels, huisgemaakt gebak, ijs en verse wafels met slagroom. Dit is alleen nog maar een tipje van de sluier.

Jeugdsurvival

Vaste prik is de jaarlijks terugkerende jeugdsurvival waar kinderen t/m 13 jaar over een geweldig leuk parcours racen met klimnetten, balken, touwen en noem maar op. Ook de waterbaan kan natuurlijk niet ontbreken! Neem droge kleren, schoenen en een handdoek mee en er zijn warme douches. Aanmelden voor de jeugdsurvival kan bij de 25 graden Noord kraam, de survival begint om 13.00 uur en kost €2,- p.p. Het leuke is dat ook iedereen met een medaille of een beker naar huis gaat.

 
 

Livemuziek

Na alle activiteiten is het heerlijk vertoeven op het terras met live muziek van o.a. Jeff Hayman en Anke Dekkema. Op het veld treed de band DOER!!! op.


 


Programma

Het programma op deze dag is als volgt:

10.30 uur start Buiten Genieten Dag

11.30 uur opening Cittaslow “Doe dag” door burgemeester Jan Seton

13.00 uur aanvang jeugdsurvival

16.00 uur prijsuitreiking jeugdsurvival

16.30 einde Cittaslow “Doe dag”

 


Nog meer activiteiten

Er is op deze nog veel meer te doen zoals boogschieten, klimmen, bushcraft en tal van andere activiteiten. Maak het mee.

De toegang en parkeren is gratis. De weersvooruitzichten zijn fantastisch! 
 
Meer informatie over de verschillende aanwezigen: