Oer-overnachting
Kom slapen in jouw zelfgebouwde onderkomen! 

Je eigen hut bouwen, koken op kampvuur en gezellig als het donker wordt verhalen vertellen rond het kampvuur op het strand of een spannend nachtspel spelen. Het kampeer seizoen is nog niet afgelopen in september! We beginnen zaterdagmiddag met het bouwen van je overnachtingsplek. Wij hebben de materialen en je mag zelf een mooie plek uitzoeken op ons terrein.

Wakker worden met de vogels en met de dauw in je haren. Misschien heb je zin in een verfrissende duik in de zwemvijver en anders mag je het vuur alvast aanmaken want ook voor je ontbijtje moet je zelf zorgen. 

Wij zorgen voor alle ingrediënten voor een stoere overnachting voor het hele gezin. 

Wat: Oer-overnachting

Wanneer: 15 / 16 september

Tijde: Start zaterdag 15:00 uur en afgelopen op zondag rond 11:00 uur

Kosten: Volwassene: € 22,50, Kind (t/m 11 jaar): €18,-

Kinderen onder de twaalf jaar moeten onder begeleiding van een volwassenen


Programma:

15:00 Start met het bouwen van de overnachtingsplaatsen op het terrein. Daarna is het tijd voor een zelfgemaakte maaltijd op het vuur.  In de avond zorgen we voor een leuke activiteit rond het kampvuur en wanneer daar animo voor is doen we een spannend nachtspel! Daarna is het tijd om je slaapzak in te kruipen.

De volgende ochtend bak je je eigen brood in een Dutch oven op het vuur. We zorgen voor wat warms te drinken bij het ontbijt.

Na het ontbijt moet alles weer afgebroken worden en rond 11:00 uur is het afgelopen.

We hebben water en limonade, wil je graag iets anders drinken dan mag je dat zelf mee nemen. Houdt er rekening mee dat er geen glas op het terrein mag. Wij zorgen verder voor bestek, borden, bekers en koffie / thee bij het ontbijt.

Wat moet je meenemen:
Slaapzak
Matje
Zaklamp

Reserveer hieronder je plaatsen (beperkt aantal plekken!) of mail ons voor meer informatie: info@25gradennoord.nl

NB: Als je gaat inschrijven, moet je bij de stap "selecteren datum" 15 september selecteren. Daarvoor moet je naar de "volgende" maand. Deze knop is alleen niet zichtbaar. Hij zit aan de rechter kant van het groene balkje met daarin de naam van de maand. Als je met je muis hierover heen gaat licht het op.  (Sorry voor het ongemak!)

AANMELDEN