De mensen achter 25° Noord

Wij; Gezina en Ruurd Noordhuis runnen samen 25°Noord. Deze onderneming is altijd al Gezina haar droom geweest en sinds 2011 is dit onze werkelijkheid. Intern hebben we de taken verdeeld en de communicatie loopt in de regel altijd via Gezina. Ruurd is de meer stille kracht op de achtergrond.

In de dagelijkse gang van zaken hebben we een aantal zeer sterke medewerkers die voornamelijk voor de activiteiten ons komen versterken.

Gezina heeft de stoas hogeschool in Dronten afgerond. En werkt naast 25°Noord, als docent op het voortgezet onderwijs met een baan als docent natuurkunde, scheikunde en biologie. Gezina heeft affiniteit met alle soorten groepen mensen. Bij teambuilding wil ze graag de sterke punten van ieder mens laten zien. De meeste activiteiten zijn ook ontsprongen uit haar creatieve brein en gerealiseerd door de ontembare energie die ze in al haar activiteiten stopt. 

Ruurd heeft eerst de ALO en later de opleiding tot fysiotherapie afgerond. Naast de werkzaamheden bij 25° Noord heeft Ruurd een praktijk voor fysiotherapie; Fysio-Noord in Noordbroek. Actief bezig zijn, sporten en "mensen" zijn absoluut zijn passie. 

We willen dan ook graag mensen actief naar buiten krijgen. Het is niet alleen goed voor ons als mensen maar veel gelukkige, ontspannen en memorabele momenten beleef je juist, als je samen iets onderneemt. 

  

Wij zijn een supporter van Cittaslow. 


Dit betekent dat wij ons inzetten op het gebied van leefomgeving, landschap, streekprodcuten, gastvrijheid, milieu, cultuurhistorie en behoud van identiteit. Genieten op een plezierige, gastvrije manier, in een menselijk tempo. Hier kunnen wij natuurlijk alleen maar volledig achter staan. Klik op de slak voor meer informatie.  

 

Gouden Green key certificaat

Green key is het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven met een green key keurmerk doen er alles aan om het milieu te spraren, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.