Tijdens deze lange kanotocht waan je je echt in een ander land. Wat is de Hunze toch een prachtige rivier! Je komt ondiepe rivierbeddingen tegen en soms moet je zelfs even uit de kano stappen om de kano over de ondiepe waterpassages te duwen. Je ziet heel erg veel beversporen en we spotten zelf met regelmaat een ijsvogeltje of otter.

Je stapt uit de kano vlakbij Gieterzandvoort en dan kun je met de fiets via kleine dorpjes weer terug fietsen naar het startpunt.  Onze tip is wel dat je een lekkere lunch meebrengt en die onderweg op één van de mooie plekjes nuttigt, of boek een heerlijke picknickmand bij.

Een leuke tip , korenmolen 'De Juffer' bij het startpunt van de kanotocht is op woensdag en zaterdag geopend voor bezoek!

Let op: in verband met de anderhalve meter regel mogen wij niemand halen/brengen met de huifwagen, zoals jullie wellicht van ons gewend zijn! Je zult zelf moeten zorgen voor eventueel vervoer terug naar het startpunt. Wij raden van harte aan om je fiets op het eindpunt te zetten en terug te fietsen naar het startpunt!

kano_hunze
IMG_6778
IMG-20170731-WA0013
image