Boogschieten

boogschieten kinderfeestje drenthe
boogschieten drenthe 25 graden noord

Boogschieten als Robin Hood

Heb je altijd al eens willen boogschieten? In ons "Schiethok" kun je, net als Robin Hood, veilig je pijl en boog op het doel richten. We geven een korte uitleg en veiligheidsinstructies en daarna kun je zelf aan de slag. Raak jij de roos vaker dan je vrienden of familieleden?

Er kan met z'n tweeën tegelijk geschoten worden. Boogschieten is een activiteit die vaak als onderdeel van een arrangement gedaan wordt. Maar je kunt deze activiteit ook per uur bij ons afnemen.

Het "schiethok" heeft een afdak dus deze activiteit is oook prima te doen als het weer wat minder is. Daarnaast is het "schiethok" verlicht dus ook in de donkere uurtjes kun jij in de roos mikken.

Vanwege de veiligheid is er altijd iemand van 25° Noord aanwezig om het boogschieten te begeleiden. Een appel op iemands hoofd zetten om deze eraf te schieten zullen we niet doen. Maar proberen om een pijl in de roos te schieten, kan natuurlijk altijd!

Een appel neerzetten om deze te doorboren blijft natuurlijk een leuke uitdaging maar dan zetten we deze wel veilig op een plank.

Meteen een offerte aanvragen

Boogschieten is erg geschikt:

  • Als activiteit in een kinderfeestje
  • Als activiteit tijdens een schoolkamp
  • Per uur op bijvoorbeeld een familiedag; iedereen kan dan gewoon langs komen, als ze zin hebben om te schieten met pijl en boog.

Daarnaast bieden wij ook de cursus 'Instructeur Boogschieten' aan. Meer weten? Klik dan op onderstaande button!

Cursus Instructeur boogschieten
image