COVID-19 en 25 graden Noord

Wat kan er wél bij 25 graden Noord tijdens COVID-19?

Sportdag

Sportdag voor scholen

Sportieve dag op locatie

Als je niet op schoolreis mag, dan brengen wij de schoolreis gewoon naar jullie toe. We organiseren een leuke sportieve dag op locatie!

De anderhalve meter Quiz

Vragen, hilarische opdrachten en alles op anderhalve meter. Dan wordt terras zitten toch nog heel erg leuk!

Survivaltraining 12 t/m 18 jaar

Een avondje sportief bezig in de buitenlucht!

Kanoën voor volwassenen

Anderhalf uur lekker sportief bezig zijn in de kano en daarbij ook nog genieten van de natuur

Kanoën voor jeugd

Heerlijk een avondje kanoën voor kinderen van 12 t/m 18 jaar

Kanotochten tijdens pinksteren

Geniet van heerlijke kanotochten tijdens pinksteren.

Korte kanoroute 1,5 tot 2 uur

1-persoons €17,50 p.p. 2-persoons €15p.p. 3-persoons Canadees €12,50

Bij Korenmolen 'De Juffer' stappen jullie op en dan gaan jullie via het prachtige natuurgebied Torenveen. Via de meanders van de Hunze verken je al kronkelend de prachtige natuur. Je ziet heel erg veel libellen en beversporen en wie weet kom je ook de bever tegen. Bij het gemaal keer je weer om en peddel je rustig weer terug.

Boek nu met kortingscode KANO en krijg €25% korting.

Expeditie Robinson

Wil je een hele toffe buitensportactiviteit doen?
Je kunt je opgeven voor expeditie Robinson. Met 4 personen op 1,5 meter afstand krijg je 8 individuele proeven voorgeschoteld. Het is een combinatie van fysieke en mentale uitdagingen.
De instructeur blijft op 1,5 meter afstand en de kosten bedragen €20,- p.p. en daarvoor heb je ongeveer 3 uur een spectaculaire middag.

COVID-19 update 10 mei

Voor een Coronaproof bezoek aan 25 graden Noord hebben we een aantal spelregels opgesteld.

Voor jullie komst vragen we jullie deze goed door te nemen:

Kom niet eerder. Kom op tijd, want we kunnen jullie niet eerder of later toelaten. Wanneer het programma is afgelopen moet iedereen het terrein weer verlaten. Na 1 juni zal ons terras weer geopend zijn en mag iedereen weer blijven hangen voor een extra drankje.

De groep/kinderen wordt ontvangen door een medewerkers van 25 graden Noord. Ouders/verzorgers/begeleiders kunnen plaatsnemen op 1,5 meter afstand op ons terras. Het nuttigen van eigen consumpties is niet toegestaan en de geldende hygiëne voorschriften dienen te worden nageleefd. Na 1 juni zal het wel weer mogelijk zijn om op ons terras een hapje en drankje af te nemen.

Heeft één van de deelnemer en/of ouders/verzorgers/begeleiders één van de volgende klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts, dan blijven zij thuis.

Heeft één van de gezinsleden van de deelnemers en/of ouders/verzorger/begeleiders gezondheidsklachten dan blijven alle gezinsleden thuis.

Was voor je komst thuis allemaal je handen. Na het programma zorgen de instructeurs dat er weer gelegenheid is om de handen te wassen.

Houd minimaal 1,5 meter afstand van andere bezoekers en medewerkers van 25 graden noord en volg de aanwijzingen van de medewerkers op. Voor kinderen jonger dan 13 jaar geldt dat ook zij zo veel mogelijk onderling de 1,5 meter afstand moeten nastreven, maar dit is geen vereiste.

Zorg ervoor dat je thuis omkleed en naar de wc bent geweest.

De kleedruimtes en douches zijn gesloten. De toilettenruimtes zijn geopend. Daar kunnen ook de handen gewassen worden.

Houd de weersvoorspellingen goed in de gaten. Ook bij regen gaan we lekker naar buiten. Laat de kinderen regenkleding meenemen zodat de kleding daaronder droog blijft. Een paar droge schoenen en een handdoek voorkomt viezigheid in de auto op de terugweg.

Op ons terrein en in het sanitair gebouw zijn bordjes geplaatst. Volg de aanwijzingen op deze bordjes. Zo zorgen we dat iedereen op veilige afstand kan blijven.

Tot 1 juni is de horeca gesloten. Consumpties kunnen tot die tijd worden afgehaald bij het afhaalpunt. Consumpties mogen niet op het terrein van 25 graden noord worden genuttigd. Ouders/verzorgers/begeleiders die iets willen nuttigen kunnen met hun consumpties een rondje wandelen door het bos. Het spreekt voor zich dat afval daarna in de vuilnisbak hoor

Neem alleen mee wat je niet kunt missen. Zo vermijden we dat overdracht via items plaats kan vinden.

Volg de algemene aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten met betrekking tot het minimaliseren van de verspreiding van de infectie.

We vertrouwen op je begrip voor deze maatregelen en informeren al onze gasten via deze website over de meest actuele ontwikkelingen.

Gevolgen voor 25 graden Noord

We zijn een kleinschalig bedrijf en doen dit met hart en passie. Deze maatregelen zijn voor ons een financiële maar ook mentale klap. Wij zijn nog steeds geopend en vragen daarom om vooral je sport, uitje, feestje, zomerkamp, verblijf etc. bij ons boeken, dat geeft ons als bedrijf en ons personeel zekerheid.

Wij hanteren onze algemene voorwaarden

Ja! In navolging van de aangepaste maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus te beperken, is 25 graden noord per direct gedeeltelijk open! Kijk voor meer informatie bovenaan deze pagina.

Tot 1 juni kun je gebruik maken van ons afhaalpunt.  Consumpties dienen buiten ons terrein te worden genuttigd.
Vanaf 1 juni is ons terras weer geopend.

Ja, dat kan. Sommige van onze sportieve kinderfeestjes mogen weer doorgaan.

Ja, dat kan. Kinderen en volwassenen kunnen vanaf 11 mei komen buitensporten. Kijk voor meer informatie bij sport.

Kleedkamers en douches blijven gesloten tot 1 juli. Tijdens de trainingen zullen wij toiletten beschikbaar stellen.

Daar doen we graag ons uiterste best voor. Ingeplande trainingen, sportieve uitjes en reserveringen tot en met 1 juli zullen in overleg worden aangepast om de haalbaarheid te vergroten. 25 graden noord zal in de komende dagen persoonlijk contact opnemen.

Tot 1 juni mag je kosteloos je uitje verplaatsen naar een later tijdstip. Na 1 juni gaan we graag in overleg om het programma aan te passen conform de richtlijnen van het RIVM. Wij nemen contact met je op maar je mag ons ook uiteraard bellen op 06-30574714

De obstaclerun 25 is verplaatst naar 6 en 13 september 2020

De AR oerrace is verplaatst naar 25 oktober 2020.

Zoals het nu lijkt gaan de zomerkampen door. We hebben wel het aantal deelnemers per kamp omlaag gebracht. Voor een zomerkamp KIDS, goudkoorts kamp, struikroverkamp en jagerkamp 9 t/m 13 jaar hebben maximaal 30 deelnemers.

De kampen voor 12 t/m 16 jaar en 15 t/m 18 jaar hebben maximaal 14 deelnemers.

Gelukkig zijn we een kleinschalig bedrijf maar we zien wel dat er heel veel kampen al bijna geheel volgeboekt zijn.

Tot 1 juni mag je niet met een groep bij elkaar komen. We hebben inmiddels contact gehad over je boeking.

Na 1 juni is er helaas veel onduidelijkheid. Wij weten het nog niet. Zodra we meer weten nemen we contact op.

Ja, dat kan! Je kunt zowel met je gezin/huishouden overnachten in de Noordhuisjes of het Noordhuis. Je kunt overnachten voor een aangepast tarief en dan mag je ook gebruik maken van het hele terrein. Kortom dat is best een heel leuk uitje 😉

image