COVID-19 en 25 graden Noord

Wat kan er wél bij 25 graden Noord tijdens COVID-19?

Sportdag

Sportdag voor scholen

Sportieve dag op locatie

Als je niet op schoolreis mag, dan brengen wij de schoolreis gewoon naar jullie toe. We organiseren een leuke sportieve dag op locatie!

De anderhalve meter Quiz

Vragen, hilarische opdrachten en alles op anderhalve meter. Dan wordt terras zitten toch nog heel erg leuk!

Kanotochten

Geniet van heerlijke kanotochten tijdens pinksteren.

Korte kanoroute 1,5 tot 2 uur

1-persoons €15,- p.p.

2-persoons €12,50 p.p.

3-persoons Canadees €12,50 p.p.

Bij Korenmolen 'De Juffer' stappen jullie op en dan gaan jullie via het prachtige natuurgebied Torenveen. Via de meanders van de Hunze verken je al kronkelend de prachtige natuur. Je ziet heel erg veel libellen en beversporen en wie weet kom je ook de bever tegen. Bij het gemaal keer je weer om en peddel je rustig weer terug.

De Outdoorpub

Het gezelligste culinaire uitje op 1,5m afstand!

Bij onze Outdoorpub eet je een heerlijk 3-gangen diner met z'n tweeën of met je hele huishouden. Uiteraard zorgen wij voor een relaxt sfeertje en bijzonder, verantwoord en lokaal eten! Ook voor de kinderen is er een speciaal menu.

De kosten voor het 3-gangen diner bedragen:

  • € 17,50 voor volwassen gasten, exclusief drankjes
  • € 12,50 voor gasten onder de 10 jaar, inclusief ranja

Expeditie Robinson

Wil je een hele toffe buitensportactiviteit doen?
Je kunt je opgeven voor expeditie Robinson. Met 4 personen op 1,5 meter afstand krijg je 8 individuele proeven voorgeschoteld. Het is een combinatie van fysieke en mentale uitdagingen.
De instructeur blijft op 1,5 meter afstand en de kosten bedragen €20,- p.p. en daarvoor heb je ongeveer 3 uur een spectaculaire middag.

COVID-19 update 1 juni

Voor een Coronaproof bezoek aan 25 graden Noord hebben we een aantal spelregels opgesteld.

Voor jullie komst vragen we jullie deze goed door te nemen:

Was voor je komst thuis allemaal je handen. Na het programma zorgen de instructeurs dat er weer gelegenheid is om de handen te wassen. Er is zeep en er zijn papieren handdoekjes

Heeft één van de deelnemer en/of ouders/verzorgers/begeleiders één van de volgende klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts, dan blijven zij thuis.

Heeft één van de gezinsleden van de deelnemers en/of ouders/verzorger/begeleiders gezondheidsklachten dan blijven alle gezinsleden thuis.

Houd minimaal 1,5 meter afstand van andere bezoekers en medewerkers van 25 graden noord en volg de aanwijzingen van de medewerkers op. Kinderen onder de 13 jaar hoeven geen afstand te houden. Tijdens sportactiviteiten hoeven jongeren t/m 18 jaar ook geen afstand te houden.

Houd de weersvoorspellingen goed in de gaten. Ook bij regen gaan we lekker naar buiten. Laat de kinderen regenkleding meenemen zodat de kleding daaronder droog blijft. Een paar droge schoenen en een handdoek voorkomt viezigheid in de auto op de terugweg.

Neem alleen mee wat je niet kunt missen. Zo vermijden we dat overdracht via items plaats kan vinden. Je kunt natuurlijk ook je spullen in de auto laten.

Volg de algemene aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten met betrekking tot het minimaliseren van de verspreiding van de infectie.

We vertrouwen op je begrip voor deze maatregelen en informeren al onze gasten via deze website over de meest actuele ontwikkelingen.

Gevolgen voor 25 graden Noord

We zijn een kleinschalig bedrijf en doen dit met hart en passie. Deze maatregelen zijn voor ons een financiële maar ook mentale klap. Wij zijn volledig  geopend en vragen daarom om vooral je sport, uitje, feestje, zomerkamp, verblijf etc. bij ons boeken, dat geeft ons als bedrijf en ons personeel zekerheid.

Wij hanteren onze algemene voorwaarden

Ja! Wij zijn volledig open maar sommige activiteiten zijn in aangepaste vorm.

Ons terras met horeca is volledig open. We hebben het ingericht op 1,5 meter en het ziet er heel gezellig uit.

Ja al onze kinderfeestjes kunnen worden gevierd. Ouders en verzorgers mogen gewoon blijven kijken maar wel op 1,5 meter afstand.

Ja, dat kan. Kinderen en volwassenen kunnen vanaf 11 mei komen buitensporten. Kijk voor meer informatie bij sport.

Ja! Vanaf 15 juni mogen toiletgebouwen en douchefaciliteiten weer open en kan er na de survival (of een andere leuke activiteit) weer lekker gedoucht worden!

Ja, je uitje kan gewoon doorgaan. We zullen soms in overleg het programma aanpassen om de haalbaarheid te vergroten. 25 graden Noord zal in de komende dagen persoonlijk contact opnemen.

Tot 1 juni mag je kosteloos je uitje verplaatsen naar een later tijdstip. Na 1 juni gaan we graag in overleg om het programma aan te passen conform de richtlijnen van het RIVM. Wij nemen contact met je op maar je mag ons ook uiteraard bellen op 06-30574714

De obstaclerun 25 is verplaatst naar 6 en 13 september 2020

De AR oerrace is verplaatst naar 25 oktober 2020.

Ja!! We gaan gewoon lekker door! We hebben wel het aantal deelnemers per kamp omlaag gebracht. Voor een zomerkamp KIDS, goudkoorts kamp, struikroverkamp en jagerkamp 9 t/m 13 jaar hebben maximaal 30 deelnemers. De kampen voor 12 t/m 16 jaar en 15 t/m 18 jaar hebben maximaal 14 deelnemers.

Als je bij ons op zomerkamp bent, hoef je geen 1,5m. afstand te houden! We zijn tijdens het kamp een zogeheten 'bubbel'. Dit betekent dat er onderling geen afstand gehouden hoeft te worden, maar iedereen die niet op kamp is, houdt wél 1,5m. afstand. Daarnaast controleren we om de dag de temperatuur en wassen we heel regelmatig onze handen!

Vanaf 1 juni zijn groepen tot 30 personen, ongeacht de samenstelling, weer welkom! Let op: vanaf 13 jaar wel 1.5 meter afstand houden. Maar met onze ruimte is dat geen enkel probleem

image