coronavirus en 25 graden noord

Update 16 maart

Zondag 15 maart kwam het kabinet opnieuw met nieuwe maatregelen na de vorige maatregelen sinds donderdag 12 maart. Dit betekend het volgende voor uw verblijf, uitje, evenement of sportactiviteit bij 25 graden Noord.

Sportactiviteiten

Alle sportactiviteiten bij 25 graden noord zijn de komende 3 weken opgeschort. Dat betekent dat er geen obstacleruntraining is en geen buitengym. Wij gaan er vanuit dat we vanaf 7 april weer kunnen aanvangen met alle sportactiviteiten.

Groepsuitjes, kinderfeestjes etc.

Alle groepsuitjes, kinderfeestjes etc. mogen t/m 6 april geen doorgang vinden. Ik hoop dat we dit kunnen verplaatsen naar een datum in de toekomst. We nemen contact met je op. Dit kan een 1 tot 3 dagen duren.

Evenementen

Alle evenementen van 25 graden Noord zijn afgelast. Dat betekent dat de wandeloriëntatietocht op 27 maart niet doorgaat. In overleg met stichting het Drentse landschap gaan we zo spoedig mogelijk een andere datum prikken.

Accommodaties

Verblijfsrecreaties mogen gewoon open blijven. (laatste nieuws van zondag 15 maart) Wij zijn natuurlijk een groepsaccommodatie en we begrijpen heel goed dat je een uitje met je groep niet door laat gaan. We nemen contact op met de geboekte overnachtingen t/m 6 april en we zullen kijken naar de mogelijkheden. Opnieuw dit kan1 tot 3 dagen duren aangezien we nogal wat contact moeten leggen.

Gevolgen voor 25 graden Noord

We zijn een kleinschalig bedrijf en doen dit met hart en passie. Deze maatregelen zijn ook voor ons een financiële klap. Als deze maatregelen de komende 3 weken helpen en we kunnen daarna gewoon weer open dan gaan we het zeker te boven komen. Blijf dus vooral je uitje, feestje, zomerkamp, verblijf etc. bij ons boeken, dat geeft ons als bedrijf en ons personeel zekerheid.

Ten slotte

Wij zijn creatief in het vinden van oplossingen dus houdt vooral ons en onze social media in de gaten. We zullen met leuk vermaak en ideeën komen om de komende 3 weken goed door te komen.

Wij hanteren onze algemene voorwaarden

Vragen met betrekking tot de annuleringsverzekering.

Vraag: Ik of een mede reisgenoot is ziek geworden door het Coronavirus. Valt dit onder de dekking van de annuleringsverzekering?

Antwoord: Ja, dit is uiteraard gedekt en valt onder de volgende artikelen van de voorwaarden:
6.1.1 Overlijden, ernstige ziekte of ernstig ongeval-letsel van verzekerde.
6.1.2 Overlijden van één niet meereizende bij RecreatieVerzekeringen.nl op de namenlijst opgegeven persoon. Uiteraard is het wel zo dat u moet annuleren op advies van een arts en niet op eigen initiatief.

Vraag: Wij wonen in een besmet gebied omdat het Coronavirus daar heerst en mogen nu niet reizen!
Valt dit onder de dekking van de annuleringsverzekering?

Antwoord: Nee dit valt niet onder de dekking van de annuleringsverzekering. De
annuleringsverzekering dekt alleen met namen genoemde evenementen die van persoonlijke aard
zijn. Denk aan bijvoorbeeld overlijden of ziekte.

Vraag: De groepsaccommodatie ligt in een besmet gebied omdat het Coronavirus daar heerst en
daardoor kunnen wij niet op vakantie. Kunnen wij de vakantie annuleren?

Antwoord: Dat kan, maar dit valt niet onder de dekking van de annuleringsverzekering. De
annuleringsverzekering dekt alleen met name genoemde evenementen die van persoonlijke aard
zijn. Denk aan bijvoorbeeld overlijden of ziekte.

image