De 25 graden noord zomerkampapp

Wat is de 25 graden noord zomerkamp app?

In de app ontvang je minimaal 1x per vakantiekamp een up-date en blijf je op een leuke manier betrokken bij het zomerkamp van uw zoon of dochter.

Wat kun je verwachten van de zomerkamp app?

  • kamp-update, je ontvangt minimaal 1x per kamp een verslag van de belevenissen op het kamp.
  • Fotoalbum, minimaal 1 keer per week worden er leuke foto's geüpload, dit geeft een sfeerimpressie van het kamp.

Waarom worden er geen foto's meer geplaatst op facebook en instagram e.d.? Dit heeft alles te maken met de AVG-wet.

Wat kan je verwachten in de 25 graden noord zomerkamp app?

Tijdens het zomerkamp wordt door de kampleiding van alle deelnemers foto's gemaakt. Omdat het zo leuk is om te delen met het thuisfront, probeert de kampleiding een aantal keer per week foto's te uploaden en korte, algemene updates te plaatsen. De app wordt alléén gebruikt door de zomerkampleiding, niet door de kinderen.

De foto’s die worden gedeeld in de zomerkamp app zijn de foto’s van alle deelnemers die hetzelfde kamp hebben geboekt als jouw kind(eren). De kampleiding  maakt van iedereen foto’s. Bij een grote groep deelnemers kan het gebeuren dat jouw kind(eren) slechts op enkele foto’s staan.

Hoe gebruik je de zomerkamp app?

De 25 graden noord zomerkamp App is pas bruikbaar als je de inloggegevens hebt ontvangen. Je ontvangt de  inloggegevens per e-mail 1 week tot 1 dag vóór vertrek.

Wat kan ik allemaal zien en lezen in de 25 graden noord zomerkamp app?

Nadat je bent ingelogd in de zomerkamp App zie je jouw kind die op een zomerkamp gaat. Klik op een kindprofiel om gebruik te maken van alle functies.

Kampbericht: Hierin plaatst de zomerkampleiding een kort en algemeen verslag van de vakantie. Wij vragen de kampleiding minimaal 1 update per zomerkamp te plaatsen.

Contact met Kamp: Hierin kan je zelf een kort bericht aan de kampleiding sturen. En de kampleiding kan hierin antwoord geven op eventuele vragen. Houd er rekening mee dat de kampleiding overdag bezig is met de activiteiten en jouw vraag vaak pas in de avonduren kan beantwoorden. Je kunt voor dringende zaken altijd contact opnemen met de zomerkamp telefoon.

Fotoalbum: Hierin verschijnen foto’s van de vakantie.

Nieuws: Dit gebruiken we alleen voor belangrijke informatie tijdens de het zomerkamp indien dit noodzakelijk is. Bijvoorbeeld over maatregelen die wij nemen tijdens een hittegolf of wijzigingen in de coronamaatregelen.

Documenten: Hierin staat het gezondheidsformulier die je ingevuld dient in te leveren bij aanvang van het kamp.

Het zomerkamp is (bijna) voorbij maar ik heb nog geen enkele update en/of foto's ontvangen via de zomerkamp app!

Omdat het zo leuk is om te delen met het thuisfront, probeert de kampleiding een aantal keer per week foto's te uploaden en korte, algemene updates te plaatsen. Echter...dit lukt helaas nog niet altijd. Daardoor kan het voorkomen dat de vakantie (bijna) voorbij is maar dat je nog geen enkele update en/of foto hebt ontvangen. Dit ligt aan de kampleiding die  vooral bezig is met het programma en om de kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Dan kan het dagelijks updates versturen er weleens bij inschieten. Mocht je wel foto's ontvangen maar staat jouw kind slechts enkele keren op de foto, dan komt dit door de grootte van de groep.

Worden de foto's ook gebruikt voor publiciteitsdoeleinden?

Nee, de foto’s worden niet gebruikt voor publiciteitsdoeleinden als u daar geen toestemming voor heeft gegeven.

We maken tijdens het kamp wel foto's en video's voor onze website zodat toekomstige kampdeelnemers een goede impressie hebben van het zomerkamp.  Voor het maken van deze foto’s en video’s vragen wij tijdens de boeking altijd toestemming. Vaak echter vinden deelnemers het zelf heel leuk om gefotografeerd en/of gefilmd te worden. In dat geval vragen wij tijdens de vakantie nogmaals om schriftelijk toestemming te geven voor het maken van foto’s en video’s. De gemaakte foto’s en video’s worden niet met derden of externe partijen gedeeld.

image