De anderhalve meter quiz

terras_25gn
borrelhapjes groepsuitje drenthe 25gradennoord borrelplank

De anderhalve meter quiz

Yes! Je mag weer op het terras zitten, maar op anderhalve meter afstand is dat natuurlijk wat minder gezellig. Wij hebben hier de ideale activiteit voor namelijk de anderhalve meter quiz.

Iedereen moet zich in deze tijd van corona wat aanpassen. Gelukkig gaat dat meestal goed. En natuurlijk houd ook jij afstand van anderen. Maar kun je wel goed inschatten wat anderhalve meter is? Test jezelf!

Met vragenrondes, hilarische opdrachten en bediening op anderhalve meter zijn dit de ingrediënten voor een heel gezellige avond. De winnaar gaat naar huis met een ludieke anderhalve meter prijs.

De kosten bedragen:

  • € 30,- p.p.
  • 20 personen
  • Duur: 3 uur

Deze activiteit is alleen te boeken in een compleet arrangement inclusief borrelhapjes en vrij drinken.

Buiten gewoon genieten

Wat is het hier gezellig en ongedwongen horen we vaak na afloop. Dat kunnen wij volledig beamen. Er moet namelijk niets, je staat niet op tijd en alles mag. Wij zorgen dat je leuke activiteiten kunt doen. Je komt niets tekort want wij zorgen voor een hapje en een drankje en bij warm weer mag het ijsje natuurlijk niet te ontbreken. Nu hoeven jullie alleen nog maar een datum vast te leggen en jullie beleven de leukste familiedag in Drenthe.

Meteen opgeven voor 6 juni
Offerte aanvragen voor je eigen groep
image