Bedrijfsuitjes

Op onze gezellige locatie aan de rand van de Hondsrug tussen bos en akkerranden weet je zeker dat je in een gemoedelijke sfeer je bedrijfsuitje, personeelsfeest, teambuilding of heisessie beleeft. Maak je dag bijzonder door naast vergaderen te genieten van een leuke activiteit. In overleg en met jullie eigen inbreng maken we er een dag van om buitengewoon te genieten in de vrije natuur. Wij zien er naar uit om je te verwelkomen en jou en je collega’s een geslaagde en succesvolle dag te bezorgen.

 

25° Noord heeft alles voor eten & drinken en activiteiten onder 1 dak. Dat is dan ook de reden dat ons terrein zich uitstekend leent voor bedrijfsuitjes. Vanaf de koffieontvangst tot en met een afsluitend buffet. We verwerken jullie wensen en eisen in een programma. Wanneer er een vast budget is kunnen we kijken wat de mogelijkheden hiervoor zijn.

Onze activiteiten en arrangementen

Vergaderarrangementen

Vergaderen in een ontspannen, klassieke of inspirerende setting. Bij 25° Noord zijn genoeg mogelijkheden.

Soepexpeditie

De soepexpeditie, raadsels oplossen en uitdagingen aangaan. Daarna als team een heerlijke soep koken boven kampvuur. Welk team maakt de lekkerste soep?

Bushcraft

Van vuur maken tot en met een eetbare planten wandeling. Een dagdeel of een hele dag. Bushcraft is de teambuildingsactiviteit per uitstek.

.

Communiceren kun je leren

Jullie worden opgedeeld in een aantal teams. Deze teams gaan tegen elkaar strijden in diverse spellen waarbij het vooral om goed communiceren draait.

Expeditie Robinson

Een groot avontuur met uitdagende proeven, spannende stemrondes en de eindfinale. Wie is de echte Robinson in jullie team?

Kanotocht over de Hunze

Geniet van een kanotocht over de Hunze. Een prachtige tocht van ongeveer twee uur. Je wordt met de huifwagen weer naar de startlocatie gebracht.

Oriëntatietocht

Een kaart, kompas en een knipkaart. Dat zijn de benodigdheden om met je groepje zoveel mogelijk checkpoints te vinden.

Samenwerkingsactiviteit

Je vergadering of overleg even kort onderbreken met een leuke samenwerkingsactiviteit.

image