Obstaclerun training

survival_obstaclerun_training
survivalrun training obstaclerun drenthe 25gradennoord leren

Obstaclerun training

Wil jij goed voorbereid meedoen aan de Obstaclerun 25 of een andere survival- of obstaclerun? Dan is deze obstaclerun training heel geschikt voor jou!

Wij hebben ook in 2020 weer verschillende lessen gepland om je klaar te stomen! Je kunt meedoen aan een losse les maar een 10-strippenkaart behoort ook tot de mogelijkheden.

We passen de lessen aan naar het niveau, je kunt ook meedoen als je echt een complete beginner bent.

Iedere week behandelen we weer een andere hindernis en andere technieken. We starten op de donderdagavond om 19:00 tot ongeveer 20:30. Op zaterdagochtend trainen we van 09:30 tot 11:00.

In principe is de training opgezet voor volwassenen, maar ook kinderen mogen en kunnen zeker meedoen vanaf ongeveer 10 jaar.

Wanneer is er obstaclerun training?

De eerste trainingen zijn vanaf donderdag 5 maart. We trainen elke donderdagavond van 19:00u tot 20:30u en op de zaterdagochtend van 09:30u tot 11:00. De laatst geplande les is op donderdagavond 14 mei.

Kosten

De kosten bedragen €5,50 p.p. voor een losse les of €50,- voor een 10-strippen kaart.

Kledingadvies

Trek een lange strakke hardloopbroek aan (tight). Dit voorkomt dat er touwen langs je benen schuren. Zorg voor goede sportschoenen en trek bovenkleding aan naar gelang het weer. Neem ook altijd een set droge kleding en een handdoek mee. De cooling down is ook vaak letterlijk.

Meld je aan!
kampleiding 25gradennoord zomerkamp drenthe

Obstaclerun 25

Doe mee aan de Obstaclerun 25 op 17 mei 2020. Weinig kilometers (5km) en heel veel hindernissen (ruim 25). Genieten van modder, klauteren, klimmen en unieke challenges! Meedoen kan als Duo of als Team!

Adventure race AR oerrace

Een dag buitenspelen in de mooiste Drentse natuur. Dat is een adventure race. Mountainbiken, kanoën, steppen en hardlopen.

Groepsactiviteiten

De leukste groepsuitjes in Drenthe. Expeditie Robinson, meerkamp, mikken, bushcraft dat is maar een greep uit de vele activiteiten die je bij 25° Noord kan doen.

image