De soepexpeditie

koken kampvuur soepexpeditie restaurant drouwenerveen drenthe outdoorpub wildpluksoep recept
_MG_0350
DSC_0683
vergader locatie Drenthe vergaderen soepexpeditie familiedag

Raadsels, uitdagingen en dan soep bereiden op het kampvuur tijdens de soepexpeditie

Tijdens de soepexpeditie ga je op pad om raadsels op te lossen en uitdagingen aan te gaan. De bedoeling is om alle cijfercodes te verzamelen. Met deze cijfercodes kun je kisten openmaken, waarin ingrediënten voor de soep zitten. Vervolgens ga je met deze ingrediënten soep koken boven het kampvuur. Het team met de lekkerste soep is de winnaar van de soepexpeditie!

Hoe gaat het in zijn werk?

De groep wordt opgedeeld in teams van 5 tot 8 personen. Met je team krijg je een kaart, pen en papier mee en loop je langs verschillende locaties. Je moet op deze locaties raadsels oplossen. Onderweg kom je naast de raadsels ook uitdagingen tegen. Als je de uitdaging hebt behaald, dan verdien je een cijfercode.

Nadat je alle cijfercodes hebt verdiend, kun je vervolgens kisten openmaken. In deze kisten zitten verschillende ingrediënten en je mag er één per kist uitkiezen. Met de behaalde ingrediënten ga daarna je soep bereiden op het kampvuur.

Dan begint natuurlijk datgene waar de soepexpeditie om draait. Een heerlijke soep koken! Met een soepketel boven het vuur en de gewonnen ingrediënten maak jij met je team de lekkerste soep. Een deskundige jury zal tot slot beoordelen welk team de lekkerste soep heeft gemaakt tijdens deze soepexpeditie.

Wat wordt er bij de soep geserveerd tijdens de soepexpeditie?

Bij de soep wordt rustiek brood geserveerd met huisgemaakte kruidenboter. De kruiden voor de kruidenboter komen ook uit eigen tuin. Ook aan drinken wordt gedacht, er is vruchtensap, fruitwater en melk.

  • € 20,- p.p.
  • 10 - 32 personen
  • Duur: 2,5 uur
  • Incl. soep en brood met kruidenboter.

 

Meteen een offerte aanvragen
image