vergaderarrangementen

katapult
IMG-20170731-WA0062

Klim- en klauterfeestje

  • (1,5 uur)
  • 6-12 jaar
  • €9,95 p.p. incl. ranja
  • Het hele jaar te boeken!

Kom klimmen en klauteren bij 25 graden noord. Eerst ga je je grenzen verleggen op onze klimwand. Vervolgens ga je verschillende obstakels overwinnen tijdens het survivalparcours. Op verzoek kun je nat worden maar deze survival is droog te overleven ;). Onze klimwand is overdekt en verlicht. Bij het survival kun je vies worden dus trek oude kleren en goede schoenen aan. Neem voor de zekerheid extra schone droge kleren mee.

Meteen een offerte aanvragen

Op onze gezellige locatie aan de rand van de Hondsrug tussen bos en akkerranden weet je zeker dat je in een gemoedelijke sfeer je bedrijfsuitje, personeelsfeest, teambuilding of heisessie beleeft. Maak je dag bijzonder door naast vergaderen te genieten van een leuke activiteit. In overleg en met eventuele jullie eigen inbreng maken we er een dag van om buitengewoon te genieten in de vrije natuur. Wij zijn er naar uit om je te verwelkomen en jou en je collega’s een geslaagde en succesvolle dag te bezorgen.

 

25° Noord heeft alles voor eten & drinken en activiteiten onder 1 dak. Dat is dan ook de reden dat ons terrein zich uitstekend leent voor bedrijfsuitjes. Vanaf de koffieontvangst tot en met een afsluitend buffet. We verwerken jullie wensen en eisen in een programma. Wanneer u een vast budget heeft kunnen we kijken wat de mogelijkheden hiervoor zijn.

Vergaderen bij 25° Noord

Op 25 graden noord hebben we meerdere vergaderlocaties.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor onze gezellige en verwarmde binnenruimte waar je met max. 20 personen kunt vergaderen. Een beamer met geluid en flipover is aanwezig.

Maar we hebben ook hele bijzondere locaties zoals onze bushhut waar je je in de eilandraad van expeditie Robinson waant.

Of wat dacht je van onze schuur waar je op stropakjes zit en je back to basic met alleen een flip over van gedachten wisselt.

Buiten vergaderen kan ook op 2 hectare terrein is er altijd een prettige plek te vinden. Wij zorgen voor stoelen, tafels en een hapje en drankje.

 

Voor meer informatie en het bespreken van alle mogelijkheden mag je ons altijd mailen of bellen. Wij helpen graag om het juiste arrangement uit te zoeken.

Een dagdeel vergaderen incl. gebruik beamer, koffie/thee/water en versnaperingen kost u €10,- per persoon.

Gezellig met collega's genieten
We hebben heel veel verschillende activiteiten en met al die activiteiten kunnen we maatwerk bieden.
Voor grotere groepen maken we altijd een programma op maat. Dit kan zijn een keuzeprogramma van een aantal activiteiten of een activiteit waar iedereen aan mee kan doen. Van 10 tot 150 personen…..we maken altijd een programma dat bij het bedrijf/organisatie past!

Vergaderen op het terras

Gezellig vergaderen op het terras in een ongedwongen sfeer.

Vergaderen in de bushhut

Je waant je op een onbewoond eiland van expeditie Robinson maar op een onbekende locatie komen de meeste ideeën naar boven borrelen.

Vergaderen in onze binnenruimte

verwarmd en voorzien van alle gemakken zoals een beamer, geluid, flipover etc. Deze ruimte is geschikt voor maximaal 20 personen

image