Vrijgezellenfeest

Op onze gezellige locatie aan de rand van de Hondsrug tussen bos en akkerranden weet je zeker dat je in een gemoedelijke sfeer je bedrijfsuitje, personeelsfeest, teambuilding of heisessie beleeft. Maak je dag bijzonder door naast vergaderen te genieten van een leuke activiteit. In overleg en met jullie eigen inbreng maken we er een dag van om buitengewoon te genieten in de vrije natuur. Wij zien er naar uit om je te verwelkomen en jou en je collega’s een geslaagde en succesvolle dag te bezorgen.

 

25° Noord heeft alles voor eten & drinken en activiteiten onder 1 dak. Dat is dan ook de reden dat ons terrein zich uitstekend leent voor bedrijfsuitjes. Vanaf de koffieontvangst tot en met een afsluitend buffet. We verwerken jullie wensen en eisen in een programma. Wanneer er een vast budget is kunnen we kijken wat de mogelijkheden hiervoor zijn.

Wat gaan jullie samen doen?

Bushcraft

Van vuur maken tot en met een eetbare planten wandeling. Een dagdeel of een hele dag. Bushcraft is avontuur en wat nieuws.

.

Pubquiz

Lachen, gieren, brullen tijdens de pubquiz. We hebben meerdere quizzen klaar liggen dus wat heeft jullie voorkeur? Natuurlijk is een mannen tegen de vrouwen pubquiz ook mogelijk.

.

Expeditie Robinson

Een groot avontuur met uitdagende proeven, spannende stemrondes en de eindfinale. Wie is de echte Robinson in jullie team?

image