De Accommodatie

De Accommodatie is een ruime lichte accommodatie voor groepen tot 44 personen maar je kunt er ook prima met kleinere groepen verblijven zonder je verloren te voelen in de ruimte. De Accommodatie is gevestigd in het achterste gedeelte van een verbouwde boerderij. De ruimtes zijn hoog met grote ramen en de oude gebinten geven het een rsutieke uitstraling.

De accommodatie bestaat uit 4 sfeervolle slaapzalen met extra lange bedden, dikke matrassen en zachte kussens. Het klimaat op de slaapzalen is zeer prettig door de hoogte van de zalen en de grote dakramen. Het aantal bedden is als volgt verdeeld over de slaapzalen: 2 x 12,  1x 14,  1x 6 bedden.

De boerderij  van 25 Graden Noord ligt op 2 hectare eigen terrein met survivalbanen, een zwemvijver, jeu de boules baan, klimwand, boulderwand, boogschietbaan, sportveld en bos.
Van de jeu de boules baan, het sprotveld, het volleybalveld, de survivalbanen en de zwemvijver mag vrij gebruik gemaakt worden tenzijn er op dat moment andere groepen zijn die activiteiten geboekt hebben op ons terrein. Gebruik is op eigen risico.

25° Noord is een prettige accommodatie voor een schoolreisje, club- of sportweekend, familiereünie, vriendenuitje of werkweek.