Evenementen

Agenda

25° Noord organiseert het hele jaar door de leukste evenementen. Je kunt je zowel alleen als met een groep opgeven. Beleef het bij 25° Noord in Drouwenerveen, Drenthe!

Jaarlijks terugkerende evenementen

Ieder jaar organiseren we in de winter oriëntatiewandeltochten. Een obstaclerun in mei en een adventurerace vlak voor de zomer. Daarnaast organiseren we diverse andere activiteiten en cursussen.

Paaseierenposter

Paaseieren zoeken

maandag 22 april

paaseieren zoeken bij 25° noord. Een leuke middag vol buitenspeel plezier. Klimmen, survivallen, boogschieten en paaseieren zoeken.

MFA® cursus

Zaterdag 20 april

Na deze cursus is jouw EHBO kennis weer helemaal op peil. We behandelen zowel kinderen als volwassen EHBO tijdens deze dag. Na afloop krijg je het officiële MFA ® certificaat.

Orïentatie wandeltocht Drouwenerzand

Vrijdagavond 19 april

Een speurtocht voor volwassenen in het donker. Tijdens een wandeling moet je binnen de gegeven tijd zoveel mogelijk punten in het landschap vinden.

20170820_142233

Stoere Survival

Maandag 29 april

Heerlijk klimmen en klauteren buiten. Neem schone kleren mee want dat je schoon en droog blijft kunnen we niet beloven! Daarna lekker op warmen bij het vuur met een broodje bakken en warme chocolademelk.

20170820_132410

Obstaclerun 25

Zondag 26 mei

Na het grote succes van vorig jaar: de obstaclerun 25. vrijdag 24 mei leerlingen groep 5 t/m groep 8.     Zaterdag 25 mei jeugdsurvival voor peuters, kleuters, groep 3 en 4. Zondag 26 mei de teamchallenge voor vriendengroepen, de familychallenge voor families en de oerchallenge vanaf 12+.

_MG_8830

Adventure-oerrace-Drenthe

Zondag 30 juni

Ouder en kind activiteit: op de fiets, lopend en in de kano opzoek naar alle punten in het landschap. Vorig jaar een groot succes!
Mail of bel ons als je interesse hebt.

image