Expeditie 25 - Extreme

IMG-20180929-WA0016
IMG-20180802-WA0017

Expeditie 25 Extreme

Waan je 25 uur in Expeditie Robinson tijdens Expeditie 25. 25 deelnemers, 25 uur lang proeven, overleven en het ultieme Robinson gevoel beleven.

Je weet niet wie je teamgenoten zijn, je krijgt een paklijst van ons, je moet je eigen vuur maken, eten en slapen op rantsoen en tijdens de vele proeven zal blijken of je je plek in deze strijd mag houden. Tijdens deze 25 uur word je lichamelijke en mentaal op de proef gesteld.

De stijd begint en het lot bepaald in welk kamp je terecht komt! In individuele en teamproeven zal blijken wie de Robinson is.

Wat valt er te winnen
Iedereen die zich in schrijft wint in elk geval een fantastische ervaring! De uiteindelijke winnaar van Expeditie 25 mag met de bokaal naar huis met daarin €100,- prijzengeld.

Datum en tijd:
Zaterdag 6 juli meld jij je om 10.00 uur. Daar bekijken we of je voldaan hebt aan de eisen die gesteld zijn aan je bagage.

Op zondagmiddag 7 juli is het avontuur ten einde en weten we wie de winnaar is van Expeditie 25!

Kosten: € 97,50 euro
Hiervoor krijg je eten en drinken, een T-shirt, een bidon een overnachting op ons terrein, spel en spanning en kans op de 100 euro prijzen geld.

Voor als je uit de Expeditie wordt gestemd hoef je anders dan bij Expeditie Robinson niet meteen naar huis. Je mag live meegenieten van de strijd en op zondag hebben we nog een actieve verrassing en kun je de spetterende finale proef bijwonen.

Meteen een offerte aanvragen
image