Expeditie schoolreisje

Het expeditie schoolreisje is een avontuur waarbij in teams tegen elkaar wordt gestreden. Tijdens dit 2,5 uur durende programma kom je verschillende proeven tegen waarbij iedere keer andere kwaliteiten nodig zijn.

Uitdagende proeven

Vuur maken, survival, puzzelopdrachten, rekenen en onthouden. Allerlei vaardigheden die je nodig hebt in je team. Alleen door een goede samenwerking en vertrouwen in elkaar kom je tot een goed resultaat.

Het programma duurt in totaal ruim 3 uur. We hebben aan het eind van het programma

Eten en drinken

Dit schoolreisje is inclusief een keer ranja drinken en een zakje chips. Dit kan worden vervangen door een appel.

Je kunt extra eten bestellen, zoals versgebakken patat of zelf een broodje bakken boven het kampvuur. Het meenemen van eigen eten en drinken is toegestaan.

Begeleiders expeditie schoolreisje

In het arrangement is aan het eind 45 minuten gereserveerd voor gebruik van een gezellig picknickplek, ranja drinken en omkleden en douchen.   In deze periode valt het toezicht op de leerlingen onder verantwoordelijkheid van de school. Er zijn dan geen instructeurs vanuit 25 graden noord aanwezig.

Begeleiders mogen gratis mee en betalen voor hun eigen consumpties.

Het expeditie schoolreisje uitbreiden

Wil je het  expeditie schoolreisje uitbreiden met nog meer activiteiten zoals survivallen, klimmen, boogschieten of speleologie in de speleobox dat kan.  Wil je actiever of juist meer ruimte voor vrij spel? In overleg stellen we een mooi programma samen. Het schoolreisje is te combineren met iets te eten tussen door of als afloop. Een puntzak patat of een broodje bakken bij het kampvuur zijn de twee favorieten van ons.

Arrangementen

Sportdag

Tijdens deze dag maak je kennis met verschillende sporten. Iedere drie kwartier rouleren we van sport. Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden.
Klimmen, Boogschieten, Survival, Parachute, kanoën, speleologie in de speleobox en Samenwerkingsspellen

Survival schoolreisje

Het survivalschoolreisje is de absolute topper onder de schoolreisjes. Weer eens echt vies durven worden en spannende uitdagingen en obstakels overwinnen. Dit wordt het schoolreisje waar nog lang over wordt nagepraat.

Stel je ideale schoolreis samen

Misschien heb je op onze site iets gezien wat je graag zou willen doen met de klas, de hele dag bij ons doorbrengen of juist eerder klaar zijn. In overleg stellen we een programma samen dat voldoet aan jullie wensen.

image