Familiedag drenthe

Een familiedag bij 25 graden noord in Drenthe

Een familiedag in Drenthe is in onze ogen gezellig en ongedwongen zodat je genoeg tijd hebt om met elkaar bij te kunnen kletsen. Wij regelen de hele dag tot in de puntjes. Van eten en drinken tot de activiteiten. Of je nu gezellig wil bijkletsen met oom Klaas of dat je samen met je nichten een sportieve en actieve dag wilt; alles is mogelijk. Niet iedereen hoeft hetzelfde te doen. Wij willen dat iedereen een familiedag heeft om over na te praten.

Een gezellige start van de familiedag in Drenthe

Je wordt ontvangen met koffie en thee en een plak versgebakken cake of je kiest voor een uitgebreid taartbuffet. Jullie krijgen alle tijd om elkaar te begroeten en bij te praten. Geen tijdsdruk maar een heerlijk ongedwongen begin van de dag. Als jullie zover zijn dan gaat onze instructeur met jullie de dag doornemen.

Wat gaan we doen?

Wij zorgen graag voor activiteiten waar jong en oud aan mee kunnen doen zodat iedereen een geslaagde dag heeft. Tijdens de dag hebben we twee of drie momenten ingepland met leuke activiteiten. Je kunt dan zelf kiezen of je iets als hele familie gezamenlijk wat gaat doen of juist in kleine groepjes.

Welke activiteiten zijn er te doen?

Je kunt kiezen uit tal van activiteiten. Een kleine greep:

Drents genieten

In de avond sluiten we af met een heerlijke barbecue of een buffet. Gezellig napraten over de familiedag. Ook na het avondeten nog iets ondernemen of lekker borrelen rond een kampvuur behoort ook tot de mogelijkheden.

Buiten gewoon genieten

Wat is het hier gezellig en ongedwongen horen we vaak na afloop. Dat kunnen wij volledig beamen. Er moet namelijk niets, je staat niet op tijd en alles mag. Wij zorgen dat je leuke activiteiten kunt doen. Je komt niets tekort want wij zorgen voor een hapje en een drankje en bij warm weer mag het ijsje natuurlijk niet te ontbreken. Nu hoeven jullie alleen nog maar een datum vast te leggen en jullie beleven de leukste familiedag in Drenthe.

Familiedag in Drenthe

  • Prijs vanaf: €40,- per persoon
  • Kinderen tot 6 jaar zijn gratis en tot 12 jaar voor de halve prijs.
  • Inclusief eten en vrij drinken
  • Minimaal 15 betalende volwassenen
  • Tijdsduur vanaf 5 uur.

Jouw familiedag in Drenthe?

vrijblijvende offerte aanvragen
familiedag outdoorpub 25gradennoord eten drenthe gezellig drouwenerveen outdoor
zomerkamp kano drenthe 25 graden noord
_MG_0350
20190504_114716[1]
20180714_151354

Onze activiteiten en arrangementen

Schietroulette

Schietroulette. Welk team kan het beste de roos raken tijdens het booschieten, windbuksschieten, katapult bouwen en schieten of het hoefijzerwerpen?

Bushcraft

Van vuur maken tot en met een eetbare planten wandeling. Een dagdeel of een hele dag. Bushcraft is de teambuildingsactiviteit per uitstek.

.

Expeditie Robinson

Een groot avontuur met uitdagende proeven, spannende stemrondes en de eindfinale. Wie is de echte Robinson in jullie team?

kanotocht over de Hunze

Geniet van een kanotocht over de Hunze. Een prachtige tocht van ongeveer twee uur. Je wordt met de huifwagen weer naar de startlocatie gebracht.

Meerkamp

Zoveel spellen en zoveel families. Jullie beschrijven je familie en wij maken er een geweldige middag van. In teams wordt er een hilarische strijd geleverd met op het einde een verrassende winnaar.

Drentse spelletjes

Een gezellige middag met allerlei oud Drentse spelletjes van een trekbiljart tot een kruiswoordpuzzel.

image