Groepsaccommodatie Drenthe

groepsaccommodatie in Drenthe | Gelegen aan de rand van de Hondsrugs tussen bos en akkerranden ligt Drouwenerveen. In dit dorpje ligt het 4 hectare groot terrein van 25 graden Noord.

Op onze gezellige locatie beleef je in gemoedelijke sfeer een heerlijk schoolreisje, vriendenweekend of weekend met de sportvereniging. 

Activiteiten bij groepsaccommodatie Drenthe

Ons terrein biedt veel mogelijkheden met een bos, jeu de boules baan,  sportveld, beachvolleybalveld, survivalbanen en strand met zwemvijver. Daarnaast kun je tal van actieve activiteiten bijboeken zoals kanotochten, klimmen, boogschieten en vele andere activiteiten.

Verzorgde maaltijden tijdens je verblijf in de groepsaccommodatie Drenthe

25° Noord heeft alles voor eten & drinken en activiteiten onder 1 dak. We verwerken jullie wensen en eisen in een programma. Wanneer er een vast budget is kunnen we kijken wat de mogelijkheden hiervoor zijn.

Onze groepsaccommodatie mogelijkheden in Drouwenerveen, Drenthe

Het Noordhuis 38 personen

Het Noordhuis is een ruime en lichte groepsaccommodatie geschikt voor groepen tot 40 personen.  Op 4 hectare terrein met bos, sportveld, survivalbanen, strand en zwemvijver is genoeg te ontdekken. Bij 25° Noord verzorgen we graag voor jou groep de maaltijden en activiteiten. Er zijn mogelijkheden genoeg.

De Noordhuisjes 14 personen

Onze Noordhuisjes bestaan uit drie sfeervolle blokhutten verstopt in het groen met een eigen terras. Met een vuurplaats en overkapping om lekker buiten te genieten. Een overnachting in de Noordhuisjes is een heel speciaal klein avontuur.

.

Groepskamperen tot 22 personen

Op ons groepskampeerterrein hebben we ingerichte tenten. Daarnaast is er een gezellige recreatieruimte waar je met elkaar kunt eten of gezellig een spelletje kunt doen. Momenteel is onze recreatieruimte in aanbouw maar vanaf 15 augustus 2021 is ons groepskampeerterrein te boeken.

image