Groepsactiviteiten

Ben je opzoek naar een actief dagje uit met een groep? Wij verzorgen activiteiten die voor iedereen leuk zijn om aan mee te doen. Wij houden van buiten maar als het erg slecht weer is hebben wij ook de mogelijkheid om activiteiten naar binnen te verplaatsen!

Na, voor en tijdens de activiteiten zijn er meerdere mogelijkheden om lekker bij te kletsen op ons sfeervolle terras. Eventueel met een hapje en een drankje of complete maaltijd.

Activiteiten:

Pubquiz 

Een gezellige avond waarbij je in teams zoveel mogelijk rondes probeert te winnen. Tijdens deze oergezellige pubquiz komen diverse rondes voorbij zoals: natuur, muziek, mannen/vrouwen, letterdraaien, film, televisie etc. Tijdens de pubquiz is er onbeperkt drinken en lekkere borrelhapjes in de pauzes. 

€25,00 p.p.

8 tot 20 personen

Duur 3 uur

 

 

 

Expeditie Drenthe

€20,- p.p.

8 tot 20 personen

Duur: 3,5 uur

Tijdens Expedite Drenthe ga je de strijd met elkaar aan in teams en individueel. De verschillende spelonderdelen zijn speken verschillende kwaliteiten aan.Soms is het handig om heel sterk te zijn, soms is het beter om een goede strategie te hebben. Wie heeft het meeste geduld en is goed in puzzelen?  Op deze dag zult u in ieder geval vuur maken, schieten en verschillende samenwerkingsopdrachten uitvoeren. Combineer deze activiteit met outdoor cooking voor een complete beleving.

 

Meerkamp

€12,50 p.p.

10 tot 64 personen

Duur: 2,5 uur

In meerdere teams strijd je tegen elkaar voor de eerst plaats. We hebben verschillende spellen die elk weer andere kwaliteiten aanspreken dus deze activiteit is geschikt voor de hele familie! Soms moet je slim zijn, tactisch spelen of juist sterk of snel. Bij slecht weer zijn er ook binnenactiviteiten zoals jenga in het mega, spijkerslaan, letterdraaien etc.

 

Kano tocht

€10,- p.p.

8 tot 35 personen

Duur: 2 uur

De Hunze en de Hunzevallei is een prachtig gebied waar je grote kans hebt om een bever tegen te komen. We hebben candese kano's en 1 en 2 persoons kano's. De Hunze is één van de mooiste rivieren van Nederland. 


Vuurproef

Eerst leer je vuur maken met een magnesiumstick. En als het je lukt om een vonk te maken hoe zorg je dan dat je vuurtje blijft branden? Je leert van alles over brandbare materialen in de natuur.  En we leren je hoe je een groot blok hout kunt bewerken zodat je het kunt gebruiken om je vuur op te starten en groter te maken.
 
Nadat we het een en ander geoefend hebben is het tijd voor de vuurproef. In teams wordt alles op alles gezet om de vuurproef te winnen. 
 

€12,50 p.p.

8 tot 30 personen

Duur 1,5 tot 2  uur

 

 

Mikken

€15,- p.p.

8 tot 16 personen

duur: 2,5 uur

mikken

Op verschillende manieren wordt er "gemikt". Welk team heeft het meeste "mikgevoel"? Raak de roos met boogschieten, windbuksschieten, pistoolschieten en blaaspijpschieten. Bouw met elkaar een megakatapult en probeer eens hoefijzer te werpen.

 

 

Communiceren kun je leren

€12,50 p.p.

8 tot 64 personen

duur: 2,5 uur

Communiceren is belangrijk en kan op meerdere manieren. Dit programma bestaat uit allerlei activiteiten die gericht zijn op communicatie zoals constructiebouwen, voetjes van de vloer, gatenlabyrint, don't spill, letterdraaien, geblinddoekt klimmen en dark life. Het programma is voor iedereen goed te doen. 

 

Oriëntatie wandeltocht

€10,- p.p.

20 tot 60 personen

Duur: 3 uur

Je krijgt een uitleg over de kaart, kompas en coördinaten intekenen. In groepjes van 2 tot 5 personen krijg je een kaart en kompas mee. Al wandelend door de omgeving zoek je de verschillende punten op. Sommige punten zijn eenvoudig te vinden en anderen vormen een echte uitdaging met een kompaskoers. De wandeltocht zelf is ongeveer 3 km.

 

Drentse spelletjes

€10,- p.p.

8 tot 36 personen

Duur: 2 uur

We hebben diverse Drentse spelletjes voor u klaarstaan zoals sjoelen, 7 dagen in de week, letterdraaien, hoefijzerwerpen, gatenlabyrint, Filipijnse toren, kruiswoordraadsel. Alle scores worden per groep ongeschreven en aan het eind word de winnaar bekend gemaakt.