Groepsactiviteiten

Of je nu op zoek bent naar een programma voor een familiedag, kinderfeestje, bedrijfsuitje, schoolreisje of vrijgezellenfeest: bij 25° Noord ben je in Drenthe aan het juiste adres. Een kleinschalig bedrijf waar uw uitje op maat wordt verzorgd. Wij organiseren recreatieve en sportieve out- en indoor activiteiten voor alle denkbare groepen. Dankzij onze indoor en outdoor mogelijkheden het hele jaar beschikbaar!

Met ons uitgebreide activiteitenaanbod kunnen wij voor iedere groep een programma op maat samenstellen. Van mikken tot de choco-expeditie, van Expeditie Drenthe tot Drentse spelletjes.

Na een dag frisse buitenlucht kan de trek gestild worden in onze sfeervolle horecagelegenheid. Hier kan een drankje gedronken worden, maar kunnen we jullie groep ook een complete maaltijd serveren. Verschillende buffetten, barbecuen, high tea, lunches of het koken op kampvuur. Het aanbod van 25° Noord is zeer uitgebreid.

Onze horecagelegenheid is voorzien van een beamer, geluidsinstallatie en een gezellige bar, zodat alle foto's na de activiteit direct met elkaar terug gekeken kunnen worden. Een garantie voor nog meer napret.

Na, voor en tijdens activiteiten zijn er meerdere mogelijkheden voor maaltijden en versnaperingen.

Pubquiz 
Een gezellige avond waarbij je in teams zoveel mogelijk rondes probeert te winnen. Tijdens deze oergezellige pubquiz komen diverse rondes voorbij zoals: natuur, muziek, mannen/vrouwen, letterdraaien, film, televisie etc. Tijdens de pubquiz is er onbeperkt drinken en lekkere borrelhapjes in de pauzes. 
€25,00 p.p. 8 tot 20 personen Duur 3 uur
 
Choco expeditie
€17,50 p.p. 8 tot 24 personen Duur: 3,5 uur
Je maakt een tocht met eigen fiets of auto. In de hand een bucketlist met opdrachten. Iedere opdracht wordt vastgelegd op een foto. Met iedere behaalde opdracht kan chocolade worden verdiend. Na afloop volgt een heerlijke chocoladefondue boven het kampvuur. Ondertussen kunnen alle gemaakte foto's nog worden teruggekeken.
 
Expeditie Drenthe
€20,- p.p. 8 tot 20 personen Duur: 3,5 uur
Kent u het televisieprogramma expeditie Robinson? Expeditie Drenthe is een variant hierop. Tijdens deze sportieve dag gaat u eerst in teams tegen elkaar de strijd aan en daarna individueel. Er zullen verschillende spelonderdelen zijn waar ook weer verschillende capaciteiten voor nodig zijn. Op deze dag zult u in ieder geval vuur maken, schieten en verschillende samenwerkingsopdrachten uitvoeren. Combineer deze activiteit met outdoor cooking voor een complete beleving.
 
Sterrenslag
€12,50 p.p. 10 tot 64 personen Duur: 2,5 uur
Kent u dat nog Avro's sterrenslag waarbij meerdere teams tegen elkaar strijden voor de eerste plaats? Bij 25° Noord kunt u, uw eigen sterrenslag samenstellen. Wat voor spellen zult u denken? U kunt kiezen uit verschillende spellen: constructiebouwen, kop en staartspel, frisbee regen, spijkerbroek hangen, ballen happen, dark life, boomstam hakken of zagen, boog- blaaspijp- windbuksschieten, grote wielenspel of de badeendenrace. Bij slecht weer zijn er ook binnenactiviteiten zoals jenga in het mega, spijkerslaan, letterdraaien etc.
 
Kano tocht
€10,- p.p. 5 tot 35 personen Duur: 2 uur
De Hunze en de Hunzevallei is een prachtig gebied waar je grote kans hebt om een bever tegen te komen. We hebben candese kano's en 1 en 2 persoons kano's. De Hunze is één van de mooiste rivieren van Nederland. 
 
Tuin der verwarring 
€35,- p.p. 20 tot 60 personen Duur: 5 uur

Bij tuin der verwarring wordt de  gehele groep voor een “totaaluitdaging” gezet. Het halen van deze uitdaging is het doel. In een complete chaos ga je aan de gang met het vervullen van opdrachten. Deze opdrachten zijn verspreid in en rond de locatie. De tuinman en de groenvoorziening begeleiden de tuin der verwarring. Wanneer de opdracht goed is afgerond krijg je van tuinman Harrie en de Warrie een sleutel. Deze sleutels openen kisten waarin tips zitten om de grote kist te openen. Het aantal opdrachten is afhankelijk van het aantal deelnemers. De opdrachten maken aanspraak op diverse disciplines: creatieaf, cognitief, technisch inzicht, teambuilding, culinair en sportief. De activiteit is inclusief lunch of borrel met hapjes.

 
 
Sleutel tot succes  
€20,- p.p. 10 tot 40 personen duur: 3 uur
sleutel tot succes
Aan de hand van allerlei opdrachten komt u en uw medewerkers erachter wat hun kernkwaliteiten zijn en hoe u werkzaamheden aanpakt. Vervolgens worden teams gemaakt waarin medewerkers zitten met verschillende kwaliteiten. Vervolgens komen de teams meerdere opdrachten tegen die op een verschillende manier aangepakt kunnen worden. Wie pakt de leiding, wie neemt de leiding en wie geeft de leiding liever uit handen. Een leerzame maar bovenal gezellige middag.
 
Mikken
€15,- p.p. 8 tot 16 personen duur: 2,5 uur
mikken
Op verschillende manieren wordt er "gemikt". Welk team heeft het meeste "mikgevoel"? Raak de roos met boogschieten, windbuksschieten, pistoolschieten en blaaspijpschieten. Bouw met elkaar een megakatapult en probeer eens hoefijzer te werpen.
 
 
Communiceren kun je leren
€12,50 p.p. 8 tot 64 personen duur: 2,5 uur

Communiceren is belangrijk en kan op meerdere manieren. Dit programma bestaat uit allerlei activiteiten die gericht zijn op communicatie zoals constructiebouwen, voetjes van de vloer, gatenlabyrint, don't spill, letterdraaien, geblinddoekt klimmen en dark life. Het programma is voor iedereen goed te doen. 

Chestwords
€4,- p.p. 8 tot 20 personen Duur: 2 uur
Een activiteit geschikt voor de hele familie, zowel jong als oud. Je strijdt in 4 teams tegen elkaar. Over het terrein liggen per groep 80 gekleurde kisten met daarin een letter. Ieder team gaat op zoek naar zijn eigen kleur kisten. De gesloten kist met letter neem je mee naar het scrabblebord. Je krijgt een uur de tijd om de kisten te zoeken. Daarna wordt er met de hele groep plaatsgenomen rond een gigantisch scrabblebord.
 
De oortjes naar voren
€25,- p.p. 4 tot 12 personen Duur: 1 uur

Tijdens “De oortjes naar voren” gaat jullie team aan het werk met een paard. Het coachen met paarden is ervaringsgericht en wordt niet voor niets ook wel spiegelen genoemd. Tijdens het werken met een paard neem je als het ware een kijkje in de spiegel en kom je erachter wat je sterke en minder sterke kanten zijn. Ook krijgen jullie een opdracht met je team die jullie inzicht geeft in jullie manier van samenwerken. Benieuwd wat jullie team van een paard kan leren? Ervaring met paarden is niet nodig. 

 
Oriëntatiewandeltocht
€10,- p.p. 20 tot 60 personen Duur: 3 uur
Je krijgt een uitleg over de kaart, kompas en coördinaten intekenen. Daarna vertrek je met de auto naar een mooi natuurgebied, zoals Drouwenerzand of omgeving Bronneger. In groepjes van 2 tot 5 personen krijg je een kaart en kompas mee. Al wandelend zoek je de verschillende punten op. Sommige punten zijn eenvoudig te vinden en anderen vormen een echte uitdaging met een kompaskoers. De wandeltocht zelf is ongeveer 6 km, dus trek stevige wandelschoenen aan!
 
Drentse spelletjes
€10,- p.p. 8 tot 36 personen Duur: 2 uur
We hebben diverse Drentse spelletjes voor u klaarstaan zoals sjoelen, 7 dagen in de week, letterdraaien, hoefijzerwerpen, gatenlabyrint, Filipijnse toren, kruiswoordraadsel. Alle scores worden per groep ongeschreven en aan het eind word de winnaar bekend gemaakt.
 
meerkamp
€12,50 p.p. 10 tot 64 personen Duur: 3 uur
De groep wordt opgedeeld in teams en krijgt een gekleurde bandana om. We hebben 30 spellen waaruit vooraf gekozen kan worden. We zorgen voor een programma op maat zodat iedereen mee kan doen en er ook voor iedereen een uitdaging is.