Over ons

17
16

Gezina en Ruurd

Grote droom van het kleine meisje Gezina: als ik later groot ben wil ik een groepsaccommodatie! Toen Ruurd Gezina ontmoette koos hij voor haar en dus óók voor die groepsaccommodatie. Sinds 2011 hebben ze samen 25° Noord.

Gezina is na 10 jaar gestopt met haar werk als docent biologie, natuur- en scheikunde op een middelbare school en werkt nu fulltime in het bedrijf.

Gezina heeft meerdere opleidingen gevolgd en is gediplomeerd buitensportinstructeur, MFA (medical first aid) instructeur en heeft meerdere cursussen gevolgd in onder ander coaching en bushcraft. 

Ruurd heeft een passie voor sport en buiten zijn. Ruurd was vroeger sportdocent maar is al jaren werkzaam als fysiotherapeut in zijn eigen praktijk in Noordbroek.

Ruurd en Gezina worden ondersteund door een groep hele enthousiaste activiteitenbegeleiders!

Contact
personeel 25gradennoord drouwenerveen drenthe groepsuitjes zomerkampen kinderfeestjes

René

René houdt wel van een beetje vies en nat worden.  En hij houdt er ook van om de deelnemers uit te dagen om net een beetje verder, harder, hoger te gaan, dan ze zelf dachten dat ze konden.

Rik

Als je Rik voor je groep hebt staan weet je zeker dat het een actief dagje wordt. Tijdens de zomerkampen weet hij op elk moment van de dag, de hele vakantie lang, de groep wel weer mee te krijgen voor een spelletje.

Evelyn

Deze blije dame houdt niet van hoogtes maar zodra ze in een klimgordel zit, is er geen enkel probleem meer.  Naast haar werk bij ons, is ze graag bezig met paarden.

Sharon

Sharon is nog niet zo lang bij 25° Noord maar deze creatieveling maakt nu al een hoop mensen blij met haar creaties en gezellige kinderfeestjes. Als je ons belt, kun je haar ook aan de telefoon krijgen!

Lisanne

Lisanne is onze muzikaalste collega! Geen liedje of dansje is haar te gek. Ze heeft altijd een goed humeur en weet elke groep net zo blij als zij zelf te krijgen!

zomerkampleiding zomerkamp drenthe 25gradennoord

Marinthe

Dit blije ei is bij 25 graden Noord blijven hangen na haar stageperiode. Elke activiteit wordt een feestje, zelfs de afwas!

Raymond

Raymond heeft veel met bushcraft en hij kan als geen ander brood bakken in een dutch oven. Bij ons klust en bouwt hij heel wat mooie dingen in elkaar!

Sarah

Sarah weet als geen ander het beste uit je naar boven te halen. Vol inspiratie en met altijd goede, creatieve en leuke ideeën. Mocht het weer anders zijn als verwacht dan gooit Sarah het hele programma om zodat iedereen alsnog buiten gewoon kan genieten!

Tineke en Ellen

Onmisbaar en onzichtbaar zijn deze twee gezellige dames. Zij zijn de drijvende kracht achter de schone ruimtes van 25 graden Noord. Je komt ze ook wel tegen in de keuken als ze ontzettend lekkere dingen maken.

image