Introductiedag Drenthe

Introductiedag Drenthe / Leer elkaar in een ontspannen en gezellige sfeer kennen. 25 graden Noord organiseert al jaren diverse introductiedagen voor voortgezet onderwijs en sportteams.

Diverse arrangementen voor een introductiedag in Drenthe

We hebben diverse arrangementen. Het meest geboekte arrangement is het samenwerkingscircuit. Een programma waarbij je per klas of groep ieder half uur rouleert naar een nieuw onderdeel gericht op samenwerking. Als buitenstaander krijg je heel snel inzicht in de groepssamenstelling.

 

Groot terrein voor een introductiedag in Drenthe

We hebben een 4 hectare groot terrein met sportveld, bos, beachvolleybalveld, vijver, klimwand, survivalroute en nog veel meer. Dit alles biedt heel veel mogelijkheden. Onze ervaren instructeurs bieden uitdaging op maat en proberen het maximale uit een team te halen. Want zowel een sportteam als een schoolklas functioneren het beste als ze samen een team vormen.

Samenwerkingscircuit

Het samenwerkingscircuit is een introductieprogramma voor het voortgezet onderwijs. De mentor loopt samen met de groep langs 6 uitdagende teambuildingsactiviteiten. De activiteiten zijn voor iedereen goed te doen maar er is zeker sprake van een positieve uitdaging! Op elke locatie staat een instructeur die de klas prikkelt om samen het beste uit de groep te halen. Het is mogelijk om na afloop om te kleden en warm te douchen.

20 tot 250 personen
Prijs:  € 9,50 p.p.
Duur:  3,5 uur

sportdag

Een actieve sportdag waarbij je niet alleen een introductiedag is voor elkaar maar ook een introductie in nieuwe sporten. Tijdens deze sportdag maak je in groepen kennis met verschillende sporten.

Kanoën en vlotbouwen en varen

Slacklinen
Boogschieten
Klimmen
Survival
Parachute
Speleologie in de speleobox
Samenwerkingsspellen

 

Expeditie Schoolreis

In groepen strijden jullie in diverse teamproeven tegen elkaar. Samenwerken is heel belangrijk want voor elke teamproef is weer een andere kwaliteit nodig. Uiteindelijk beslist de spannende finaleproef welk team wint.

image