Kampregels

Regel 1

We komen ’s morgens pas onze kamer uit als de leiding je wakker maakt.

Regel 2

Iemand pesten is ten strengste verboden. Alleen de leiding mag iemand pesten met corvee of de wekdienst ;). Wordt je door iemand echt gepest, ga dan direct naar de leiding. Zij kunnen je altijd helpen.

Regel 3

Om het kamp nog een beetje gezond door te komen, wassen we onze handen voor het eten.

Regel 4

De deuren worden niet dichtgegooid. Komt dit wel voor, dan heb je kans dat je je handen nooit meer voor het eten hoeft te wassen en vervalt regel 3.

Regel 5

Iedere die niet ziek, kreupel of bij de tandarts zit, is verplicht om aan alle activiteiten deel te nemen.

Regel 6

Iedereen heeft een keer corvee. Als jouw groep corvee heeft, dan betekend dat, dat je hele groep corvee heeft en niet alleen de leukste kinderen uit jouw groep.

Regel 7

De kok is ook maar een mens. Om ook de kok een leuke week te bezorgen, eten we alles wat we op tafel krijgen, zonder zeuren. Sterker nog, we doen net of we het lekker vinden.

Regel 8

De ramen op de slaapkamers kunnen open, probeer er niet doorheen te kruipen want het duurt zeker een half uur voordat de brandweer er is om je te bevrijden. (hoewel de rest van de groep heeft wel een leuk half uurtje en jij komt zeker in aanmerking voor de website dumpert)

Regel 9

Alcohol, drugs, sigaretten en energydrank zijn niet toegestaan op kamp. Als je kampregel 7 toepast dan heb je dit ook niet nodig. Wel mogen jullie snoepen op je kamers, mits de leiding natuurlijk ook wat krijgt.

Regel 10

We hebben veel te doen dus mobiele telefoons zijn niet nodig. Mobiele telefoons mogen wel meegenomen worden maar wel op voorwaarden van onze kampleiding. Dit betekend dat alle apparatuur ingeleverd wordt bij aankomst en dit komt in een afgesloten kist. Iedere dag is er een moment waarbij je mobiel krijgt. Wij zullen ervoor zorgen dat de kist bewaard wordt achter slot en grendel maar wij zijn er niet verantwoordelijk voor. Ben je bang dat er iets mee gebeurd laat het dan vooral thuis.

Regel 11

Zakgeld is niet nodig. Iedere dag mag je snoep, chips, ansichtkaarten en ijsjes "kopen" in het kampwinkeltje. Het is wel slim op postzegels mee te nemen als je een kaart naar huis wilt sturen.

 

20160809_185913(1)
P1020864
image