MEDIC First Aid

MEDIC FIRST AID PMS-1
winnaars2

MEDIC First Aid

Weet jij wat je moet doen als er plotsklaps iemand bewusteloos in elkaar zakt? Of hoe je moet handelen als jouw hulp wordt ingeroepen bij een ongevalssituatie?

In en rondom het huis, op het werk, op school of in je vrijetijds situatie; een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Verstijf je, blijf je toeschouwer of schiet je te hulp? Jouw kennis en vaardigheid maakt het verschil!

25° Noord verzorgt verschillende cursussen op het gebied van eerste hulp verlening. Wij komen graag bij je langs om de cursus te komen geven voor jouw groep of je kunt aansluiten als individu bij één van de cursussen die wij geven op onze locatie.

25° Noord is een erkend trainingscentrum voor MFA cursussen en retrainingen vanuit MFA europe.

Meteen een offerte aanvragen

Wij zijn actief in de outdoorbranche dus hebben we ook een (re)training gericht op outdoorsituaties.

We kunnen de (re)training afstemmen op de verening, bedrijf of andere organisatie afhankelijk van het activiteiten aanbod.

De volgende cursussen worden aangeboden:

BLS-V  Basislevensreddende handelingen volwassene

BLS-K Basislevensreddende handelingen kind

EHV-V Complete eerstehulpverlening volwassene

EHV-K  Complete eerstehulpverlening kind

Code 95 EHBO

BLS-V met module buitensport

Kosten

Basis MFA cursus van 1 dag waarbij met name de levensreddende handelingen centraal staan. De kosten voor deelname aan deze cursus zijn €115,- per persoon. Een retraining van een halve dag kost €65,- per persoon.

EHV-V
Complete MFA cursus van 2 volle dagen waarbij alle facetten van het verlenen van eerste hulp behandeld zullen worden. De kosten voor deelname aan deze cursus zijn €205,-. Een retraining van 1 dag kost €95,- per persoon.

 

MEDIC FIRST AID PMS-1

MEDIC First Aid is een van bekendste EHBO opleiders en certificeerder ter wereld. In Nederland wordt MEDIC First Aid International vertegenwoordigd door instructeurs, training centra, cursussen en cursisten in het bezit van een erkend MEDIC First Aid – EHBO certificaat.

Met het internationale hoofdkantoor in Oregon (USA) en wereldwijde vestigingen, is Medic First Aid Int. Inc. de wereldwijde innovator en marktleider in EHBO Reanimatie & Eerste Hulpverlening trainingen voor het bedrijfsleven, industrie, scholen, beroepsopleidingen, instellingen, outdoor en consumenten.

Geregistreerde instructeurs, training centra, cursussen én cursisten worden door MEDIC First Aid International erkend en zijn dan in het bezit van een erkend MEDIC First Aid International certificaat.

Voor meer informatie kijk eens op de website van www.mfaeurope.nl

MEDIC FIRST AID PMS-1
image