Informatie voor de ouders

25° Noord organiseert sinds 2014 voor kinderen en jongeren unieke zomerkampen.

We zijn een kleinschalig bedrijf en naast de zomerkampen verhuren we een groepsaccommodatie en kleinere accommodaties en organiseren we groepsuitjes.

Met 4 hectare eigen terrein bieden we een veilige omgeving. Onze kampen kenmerken zich door een duidelijke structuur en heldere regels. We hebben diverse zomerkampen zo is er voor ieder wat wils en beleeft ieder kind een onvergetelijke vakantie.

Hieronder vind je belangrijke informaite voor ouders/verzorgers. Je ziet praktische informatie over een aantal onderwerpen waar je als ouder/verzorger mee te maken krijgt als je zoon/dochter bij ons een heerlijk zomerkamp beleeft.

Meer informatie ouders / verzorgers

Kampleiding

Met gezonde spanning gaat je kind of jij op zomerkamp. Heel belangrijk is een goede kampleiding die zorgt voor een geweldig zomerkamp.  We laten hier graag weten hoe bij 25 graden noord de begeleiding is geregeld.

Kampregels

We streven naar een onvergetelijke vakantie. Om alles in goede banen te leiden hanteren we voor iedereen dezelfde kampregels.

De zomerkamp app

Leef mee met alle avonturen via de 25 graden noord zomerkamp app.

De zomerkamp organisatie

25 graden noord organiseert sinds 2014 zomerkampen. Sindsdien zijn er al vele kinderen en jongeren geweest die een fantastische week hebben beleefd bij 25° Noord.

Veelgestelde vragen

Hieronder geven we een antwoord op de meeste gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen stuur dan een mail naar info@25gradennoord.nl

Zomerkamp en het Covid-virus

Via deze pagina blijf je volledig op de hoogte van alle updates rondom het corona virus.

Prijzen en kortingen

We proberen onze kampen laagdrempelig en betaalbaar te houden. We hanteren vaste prijzen en kom je samen met iemand dan kun je korting krijgen.

Vertrekgarantie

90% van onze zomerkampen gaan door maar soms moeten we een kamp annuleren vanwege te weinig deelname. Wil je er 100% zeker van zijn dat jouw kamp doorgaat boek dan een kamp met vertrekgarantie.

Maaltijden tijdens zomerkamp

We bieden de kampdeelnemers gezonde, lekkere en gevarieerde maaltijden aan. Hoe een weekmenu eruit kan zien zie je hier.

Vervoer en tijden

Alle aankomst en vertrektijden kun je hier vinden.

image