Outdoor Drenthe

De leukste outdoor activiteiten voor een bedrijfsuitje, familiedag of teamuitje in Drenthe!

Ongedwongen, gezellig en buiten dat zijn de kernwoorden van onze outdoor activiteiten in Drenthe.

Onze activiteiten beleef je bij 25 graden Noord in Drouwenerveen. We zitten centraal tussen Stadskanaal en Borger in en we zijn goed bereikbaar.

Onze locatie beschikt over bos, sportveld, strand en water kortom; uitermate geschikt voor een actief outdoor uitje in Drenthe!

We bieden diverse groepsactiviteiten en arrangementen aan voor bedrijven, families, scholen en vrienden. Kies je voor een sportief arrangement zoals expeditie Robinson of kies je een activiteit voor jong en oud zoals de soepexpeditie.

Onze activiteiten en arrangementen

Soepexpeditie

Raadsels en kisten met ingrediënten voor de soep. Later wordt deze soep door jullie zelf klaargemaakt boven het kampvuur. Het winnende team is het team met de beste soep!

Bushcraft

Van vuur maken tot en met een eetbare planten wandeling. Een dagdeel of een hele dag. Bushcraft is de teambuildingsactiviteit per uitstek.

.

Communiceren kun je leren

Jullie worden opgedeeld in een aantal teams. Deze teams gaan tegen elkaar strijden in diverse spellen waarbij het vooral om goed communiceren draait.

Expeditie Robinson

Een groot avontuur met uitdagende proeven, spannende stemrondes en de eindfinale. Wie is de echte Robinson in jullie team?

kanotocht over de Hunze

Geniet van een kanotocht over de Hunze. Een prachtige tocht van ongeveer twee uur. Je wordt met de huifwagen weer naar de startlocatie gebracht.

Oriëntatietocht

Een kaart, kompas en een knipkaart. Dat zijn de benodigdheden om met je groepje zoveel mogelijk checkpoints te vinden.

image