Outdoorpub

Outdoorpub

Het gezelligste culinaire uitje op 1,5m afstand!

Yes! Vanaf 1 juni mag ons terras met horeca weer helemaal open! Zoals je van ons gewend bent, doen we dat natuurlijk niet zomaar onopvallend. We hebben namelijk weer iets nieuws bedacht: de Outdoorpub!

De wat..?

Bij onze Outdoorpub kun je je tegoed doen aan een bijzonder 3-gangen menu. Ons sfeervolle terras is sinds kort verrijkt met nieuwe tafeltjes waaraan je heerlijk, ongedwongen kan zitten eten. Ons ruime terras is volledig ommuurd en daardoor zit je altijd uit de wind.

Wat eten we vandaag?

Wat het menu betreft... Dat wisselt iedere keer! Wat we al wel vast verklappen, is dat we het menu altijd samenstellen uit wildpluk van eigen terrein en producten van lokale ondernemers. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een heerlijke vegetarische quiche met zevenblad of een extra grote en lekkere hamburger van de lokale slager. Brood wordt aangeleverd door de lokale bakker en voor een van de toetjes maken we gebruik van biologische scharreleieren uit de buurt! En natuurlijk, wanneer het seizoen er straks weer voor is, halen we onze verse bosbessen en aardbeien bij de achterbuurman. Elke dinergang heb je keuze uit 2 gerechten en er is altijd een vegetarische optie!

En de kinderen?

Ook de kinderen kunnen en mogen gewoon mee. Voor hen hebben we een speciaal kindermenu en mocht het nodig zijn ook hoge kinderstoelen. In het menu zit in ieder geval marshmallows 😉 Uiteraard zijn de kinderen vrij om lekker even te spelen op onze glijbanen en de boulderwand!

 

reserveer hier je tafel

Dit unieke 3-gangen diner in de Outdoorpub is te boeken vanaf 20 juni 2020. We zullen elke dag een ander menu hebben, ook voor gasten van onze buur-camping de Wildevier

De kosten voor het 3-gangen diner bedragen:

  • € 17,50 voor volwassen gasten, exclusief drankjes
  • € 12,50 voor gasten onder de 10 jaar, inclusief ranja
outdoorpub 25gradennoord eten drenthe gezellig drouwenerveen outdoor
outdoorpub 25gradennoord eten drenthe gezellig drouwenerveen outdoor
familiedag outdoorpub 25gradennoord eten drenthe gezellig drouwenerveen outdoor
koken kampvuur soepexpeditie restaurant drouwenerveen drenthe outdoorpub wildpluksoep recept
tafel terras 25gradennoord outdoorpub drenthe restaurant drouwenerveen
image