schoolreisje Drenthe

Een leuk schoolreisje in Drenthe

Speciaal voor basisscholen hebben we een actief schoolreisje in Drenthe in ons programma zitten. Je kunt bij 25 graden noord terecht voor een schoolreisje van 2,5 uur tot een dag vullend programma of een meerdaags arrangement.

 

Actief buitenspelen

Kinderen zitten tegenwoordig veel binnen achter een beeldscherm en buitenspelen raakt een beetje naar de achtergrond.

Als school wil je daarom graag dat het jaarlijkse schoolreisje een actief programma is waarbij kinderen worden uitgedaagd om samen te spelen en hun grenzen te verleggen.

De schoolreisjes van 25 graden Noord spelen hier bewust op in. Met de veel verschillende activiteiten en mogelijkheden worden kinderen gestimuleerd om buiten gewoon te genieten.

 

Jarenlange ervaring met schoolreisjes

Een schoolreisje in Drenthe bij 25 graden noord is altijd veilig, verantwoord en betrouwbaar!

Ons personeel word intern opgeleid en heeft veiligheid hoog in het vaandel staan.

 

 

Uitgelicht

survival schoolreisje

De survival is ons meest geboekte schoolreisje. Een onvergetelijke ervaring voor alle leeftijden. Een schoolreisje vol uitdagingen en avonturen als  hindernisbanen, camotunnels, modderswing en spannende swing overs.

Expeditie schoolreisje

In teamproeven strijden jullie tegen elkaar. Met iedere proef zijn er andere kwaliteiten nodig. Je komt in ieder geval een rekenproef, vuurproef en survivalproef tegen. verder is alles nog een verassing.

Sportdag

Een dag waarbij je kennis maakt met verschillende sporten. Iedere drie kwartier rouleer je naar een nieuwe sport. Denk dan aan kanoën, klimmen, boogschieten, survival en nog veel meer.

image