Schooluitje Drenthe

IMG-20200718-WA0117
IMG-20170731-WA0062

Een leuk schooluitje in Drenthe

Een schooluitje in Drenthe draait om samen een heerlijke dag beleven. In onze ogen is dat actief, buiten en samen.

Veel keuze uit activiteiten

Wij bieden heel veel activiteiten aan op ons terrein waaruit je kunt kiezen. O.a. survivallen, klimmen, boogschieten, kanoën, speleologie in de speleobox, slacklinen, suppen en nog veel meer.

Passende arrangementen

Onderaan deze pagina kun je kiezen  uit verschillende arrangementen maar wij kunnen ook op maat een programma samenstellen die past bij de groep en de wensen van de school.

Het schooluitje is te combineren met iets te eten tussen door of als afloop. Een puntzak patat of een broodje bakken bij het kampvuur zijn de twee favorieten van ons.

Plezier staat voorop

Hoe uitdagend ook, plezier is het allerbelangrijkste tijdens een schooluitje in Drenthe. Het programma wordt altijd aangepast aan de leeftijd en mogelijkheden van de deelnemers. Iedereen kan meedoen!

Eten en drinken

De schoolreisje zijn inclusief een keer ranja drinken en een zakje chips. Dit kan worden vervangen door een appel.

Je kunt extra eten bestellen, zoals versgebakken patat of zelf een broodje bakken boven het kampvuur. Het meenemen van eigen eten en drinken is toegestaan.

Begeleiders survival schoolreisje

In het arrangement is aan het eind 45 minuten gereserveerd voor gebruik van een gezellig picknickplek, ranja drinken en omkleden en douchen.   In deze periode valt het toezicht op de leerlingen onder verantwoordelijkheid van de school. Er zijn dan geen instructeurs vanuit 25 graden noord aanwezig.

Begeleiders mogen gratis mee en betalen voor hun eigen consumpties.

Meteen een offerte aanvragen

Arrangementen

Sportdag

Keuze uit verschillende sporten:
Boogschieten, Klimmen, Survival, speleologie in de speleobox, slacklinen, Parachute, Samenwerkingsspellen, kanoën.

Expeditie schoolreis

Vanaf 12 jaar
24 - 64 kinderen
€ 13,50 p.p.
Onbeperkt ranja
Broodje bakken of puntzak patat
In groepen strijden jullie in diverse teamproeven tegen elkaar. Samenwerken is heel belangrijk want voor elke teamproef is weer een andere kwaliteit nodig. Uiteindelijk beslist de spannende finaleproef welk team wint.

survival schoolreisje

Een ontzettend leuk uitje waar plezier voorop staat dat is het survival schoolreisje. Een enthousiaste instructeur laat kinderen hun grenzen verkennen. Dit is het schoolreisje waar nog lang over wordt nagepraat.

image