Activiteiten

25° Noord; Buiten Gewoon Genieten!

25° Noord is gelegen in het rustieke Drouwenerveen, Drenthe. Gelegen aan de rand van de Hondsrug wordt de boerderij omringd door bos en akkers en is de natuur altijd dichtbij. Wij organiseren op ons eigen terrein en in de omgeving actieve groepsuitjes voor grote en kleine groepen. Wij zorgen altijd voor een passend programma. Ook bij iets minder mooi weer en in de winter! Als groep kun je ook voor één of meerdere nachten terecht in één van de twee accommodaties die wij verhuren.

Naast onze groepsuitjes, zomerkampen en kinderfeestjes verzinnen we ook regelmatig nieuwe dingen om te doen. Of natuurlijk dingen die we bijvoorbeeld elke week doen, zoals Buitengym of de obstaclerun training. Al deze leuke 25 graden Noord ervaringen vind je hier!

Activiteiten

Kanotochten

Genieten van een heerlijke kanotocht over de Hunze. De Hunze is een rivier die kronkelt langs weilanden en bos. Je komt onderweg heel veel beversporen tegen en soms spot je een bever. Tijdens een kanotocht geniet je volop van de rust, ruimte en natuurgeluiden. Af en toe ruik je de watermunt langs de kant en zie je prachtig gekleurde libellen. We starten bij korenmolen de Juffer in Gasselternijveen. We hebben 1-persoons, 2-persoons kano's, Canadese kano's en wildwater kajaks. Bovendien hebben we zwemvesten in alle soorten en maten dus ook kinderen vanaf 0 jaar kunnen veilig mee de kano in.

Stoere Survival met broodjes bakken

Vanaf 5 jaar €6,50 p.p.

Stoere survival is een feest voor de hele familie. Je gaat allerlei leuke hindernissen doen en de kans dat je vies wordt is vrij groot. Na afloop kun je afspoelen in de zwemvijver en het modder achter je oren wegwassen onder de douche. Dan een lekker broodje bakken boven kampvuur als afsluiting.

kanotoertocht 10 km

Tijdens deze kanotocht waan je je echt in een ander land. Wat is de Hunze toch een prachtige rivier. Je komt ondiepe rivierbeddingen tegen en soms moet je zelfs even uit de kano stappen om de kano over de ondiepe waterpassages te duwen. Je ziet heel erg veel beversporen en we spotten zelf met regelmaat een ijsvogeltje.

Je stapt uit de kano vlakbij Eexterveen en dan wordt je met de huifwagen weer terug gebracht naar het startpunt.

Onderweg verteld onze instructeur allerlei informatie over het gebied en alles wat er groeit en leeft. Halverwege kun je genieten van een heerlijke vegetarische lunch die je onderweg op één van de mooie plekjes nuttigt.

image