Activiteiten

25° Noord; Buiten Gewoon Genieten!

25° Noord is gelegen in het rustieke Drouwenerveen, Drenthe. Gelegen aan de rand van de Hondsrug wordt de boerderij omringd door bos en akkers en is de natuur altijd dichtbij. Wij organiseren op ons eigen terrein en in de omgeving actieve groepsuitjes voor grote en kleine groepen. Wij zorgen altijd voor een passend programma. Ook bij iets minder mooi weer en in de winter! Als groep kun je ook voor één of meerdere nachten terecht in één van de twee accommodaties die wij verhuren.

Naast onze groepsuitjes, zomerkampen en kinderfeestjes verzinnen we ook regelmatig nieuwe dingen om te doen. Of natuurlijk dingen die we bijvoorbeeld elke week doen, zoals Buitengym of de obstaclerun training. Al deze leuke 25 graden Noord ervaringen vind je hier!

Activiteiten

Anderhalve meter quiz

Lekker op het terras een te gekke pubquiz doen over alles wat met anderhalve meter heeft te maken! Ga jij winnen?

Kanotochten

Genieten van een heerlijke kanotocht over de Hunze. De Hunze is een rivier die kronkelt langs weilanden en bos. Je komt onderweg heel veel beversporen tegen en soms spot je een bever. Tijdens een kanotocht geniet je volop van de rust, ruimte en natuurgeluiden. Af en toe ruik je de watermunt langs de kant en zie je prachtig gekleurde libellen. We starten bij korenmolen de Juffer in Gasselternijveen. We hebben 1-persoons, 2-persoons kano's, Canadese kano's en wildwater kajaks. Bovendien hebben we zwemvesten in alle soorten en maten dus ook kinderen vanaf 0 jaar kunnen veilig mee de kano in.

De Outdoorpub

Het gezelligste culinaire uitje op 1,5m afstand!

Bij onze Outdoorpub eet je een heerlijk 3-gangen diner met z'n tweeën of met je hele huishouden. Uiteraard zorgen wij voor een relaxt sfeertje en bijzonder, verantwoord en lokaal eten! Ook voor de kinderen is er een speciaal menu.

De kosten voor het 3-gangen diner bedragen:

  • € 17,50 voor volwassen gasten, exclusief drankjes
  • € 12,50 voor gasten onder de 10 jaar, inclusief ranja

Boogschieten

Vanaf 6 jaar €7,50 p.p.

Boogschieten is een echte concentratiesport. Wie de houding en techniek eenmaal onder de knie heeft, haalt vaak verrassend hoge scores. Met onze begeleiding moet het geen enkel probleem zijn om de roos te raken. We leren je alle ins en outs zodat je naar huis kan als een echte Robin Hood!

Workshop vuur maken met broodjes bakken en brood bakken met Dutch Oven

Vanaf 8 jaar €10 p.p.

Vuur maken met een firesteel is op zich al een hele uitdaging. Zorg voor goed tondel, goede vonken en dan ... is er een klein vlammetje en de start om een goed vuurtje op te bouwen. Je leert feathersticks snijden. Hoe maak je vuur en hoe hou je het aan. Dat vuur is natuurlijk hartstikke handig voor het broodjes bakken en brood bakken met de Dutch Oven, wat we daarna gaan doen!

Stoere Survival met broodjes bakken

Vanaf 5 jaar €6,50 p.p.

Stoere survival is een feest voor de hele familie. Je gaat allerlei leuke hindernissen doen en de kans dat je vies wordt is vrij groot. Na afloop kun je afspoelen in de zwemvijver en het modder achter je oren wegwassen onder de douche. Dan een lekker broodje bakken boven kampvuur als afsluiting.

Buitengym kleuters en KIDS

Heerlijk buiten in beweging! Elke maandag van 16:00-17:00u.

Obstaclerun training

Op donderdagavond en zaterdagochtend trainen voor (je eerste) obstaclerun of survivalrun! We trainen techniek, loopscholing en natuurlijk doen we ook leuke spelletjes tussendoor!

Speleologie, klimmen en boulderen

Vanaf 5 jaar €7,50 p.p.

2 uur heerlijk klimmen en klauteren! Zowel op onze klimwand met een hele hoop routes voor beginners en gevorderden, als op onze nieuw aangelegde boulderwand. Het klimmen en klauteren wordt in onze speleobox naar een heel ander niveau getild. Met een hoofdlampje op kruip je door het 60 meter lange gangenstelsel!

Vlottentocht over de Hunze

Vanaf 6 jaar €10 p.p.

Bouw met de hele familie een drijfwaardig vlot. Met wat hulp van onze instructeurs bouwen jullie met elkaar een stevig vlot. Met het vlot peddelen jullie je voort om een ronde langs de prachtige meanders van de Hunze te varen. Lukt het jullie om de hele route af te leggen?

image