survival schoolreisje

survival schoolreisje

Het survival schoolreisje is actief genieten!

De survival is een ontzettend leuk en sportief schoolreisje. Een onvergetelijke ervaring voor alle leeftijden. Een schoolreisje vol uitdagingen en avonturen als hindernisbanen, tunnels, netten, modderswing en spannende swingovers.

Plezier staat voorop

Hoe uitdagend ook, plezier is het allerbelangrijkste tijdens dit schoolreisje. Het programma wordt altijd aangepast aan de leeftijd en mogelijkheden van de deelnemers. Iedereen kan meedoen!

Speelse schoolreis survival

Tijdens de schoolreis survival gaan de kinderen met een enthousiaste instructeur de survivalroute verkennen. Ze komen van alles tegen onderweg en schoon het einde halen gaat zeker niet lukken.

 

Actief schoolreisje vol plezier

Afhankelijk van de leeftijd, motorische ontwikkeling van de deelnemers en de wensen van de school wordt een parcours samengesteld. Onze ervaren instructeurs zorgen dat elke deelnemer op het eigen niveau wordt uitgedaagd. Daarbij is winnen niet belangrijk: plezier staat voorop!

 

Programma Schoolreis Survival

Het survival schoolreisje duurt 2,5 uur en kan met 1 of 2 uur worden uitgebreid, voor nog meer activiteiten! Dit arrangement kan ook uitstekend worden gecombineerd met andere schoolreis activiteiten, zoals vlotvaren, klimmen, boogschieten, speleogie in de speleobox en kanovaren. Zo wordt het een hele dag vol actie en plezier!

 

Eten en drinken

Dit schoolreisje is inclusief een keer ranja drinken en een zakje chips. Dit kan worden vervangen door een appel.

Je kunt extra eten bestellen, zoals versgebakken patat of zelf een broodje bakken boven het kampvuur. Het meenemen van eigen eten en drinken is toegestaan.

Begeleiders survival schoolreisje

In het arrangement is aan het eind 45 minuten gereserveerd voor gebruik van een gezellig picknickplek, ranja drinken en omkleden en douchen.   In deze periode valt het toezicht op de leerlingen onder verantwoordelijkheid van de school. Er zijn dan geen instructeurs vanuit 25 graden noord aanwezig.

Begeleiders mogen gratis mee en betalen voor hun eigen consumpties.

Arrangementen

Schoolreis- actieve dag

3 activiteiten:
Boogschieten
Klimmen
Survival
Parachute
Speleologie in de speleobox
Samenwerkingsspellen

Expeditie schoolreis

Vanaf 12 jaar
24 - 64 kinderen
€ 13,50 p.p.
Onbeperkt ranja
Broodje bakken of puntzak patat
In groepen strijden jullie in diverse teamproeven tegen elkaar. Samenwerken is heel belangrijk want voor elke teamproef is weer een andere kwaliteit nodig. Uiteindelijk beslist de spannende finaleproef welk team wint.

Stel je ideale schoolreis samen

Misschien heb je op onze site iets gezien wat je graag zou willen doen met de klas, de hele dag bij ons doorbrengen of juist eerder klaar zijn. In overleg stellen we een programma samen dat voldoet aan jullie wensen.

image