Zijn jullie op zoek naar een bijzondere trouwlocatie?

Overweeg eens om buiten te trouwen!

We hebben een aantal zeer sfeervolle, intieme of feestelijke plekken op ons terrein. Denk eens aan het stromende water van de waterval bij onze zwemvijver, het geruis van de kastanjebomen of misschien de beslotenheid van het hunebedveld, de sfeervolle boerderij of het altijd zonnige terras? De locatie maken van 25° noord een zeer bijzondere en sfeervolle trouwlocatie.

In plaats van op het gemeentehuis komt de ambtenaar van burgerlijke stand jullie huwelijk in de buitenlucht voltrekken.

We kunnen jullie verder helpen om de hele dag, alles tot in de puntjes te regelen. We zullen er alles aan doen om van deze geweldige dag, er jullie dag van te maken. Van champagne tot het aansnijden van de taart en van een heerlijk diner tot een spetterend swingfeest met de muziek helemaal naar jullie wens. Of natuurlijk helemaal anders. Dat is aan jullie. 

Ook foto’s maken is geen enkel probleem; zo bieden de vijver met zandstrand en het terrein met vele bospaadjes en doorkijkjes de ideale mogelijkheid om prachtige foto’s van jullie huwelijk te maken.

Bij 25° Noord worden alleen besloten feesten gegeven waardoor jullie de gehele locatie, voor een zeer betaalbare prijs, exclusief af kunnen huren. Jullie nemen je ideeen en wensen mee en dan werken we het samen uit. Zo zorgen wij dat het jullie aan niets zal ontbreken!

Kom een keertje vrijblijvend kijken?

Neem dan wel even contact op via de mail of even bel gewoon naar 06-30574714. 

 Extra’s

  • Wij kunnen van alles voor jullie regelen; zoals de bruidstaart, champagne of een ander welkomstdrankje, suggesties voor bloemen, kapster, fotograaf, decoratie en ga zo maar door!

25° Noord is een zeer geschikte locatie voor kleine gezelschappen als grote groepen tot 200 personen. Een greep uit de mogelijkheden: een luxe high tea, barbecue, welkomstdrankje, koffie en thee met een bruidstaart. Deze landelijke locatie heeft alles in huis om er een geweldige dag van te maken. Voor mindervaliden is er een aangepast toilet en er is een grote parkeerplaats.