Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail, bel of whatsapp ons met je vraag, wij beantwoorden hem graag voor je.

Bij normaal Nederlands weer gaan de activiteiten gewoon door. Hier kun je immers je kleding op aanpassen. Bovendien valt het weer (in het bos) meestal mee. Bij extreme omstandigheden (onweer, storm of slagregens en hagel, etc ….) zetten we het programma om naar 'onderdak activiteit'. Mocht het weer tijdens de activiteit plotseling erg verslechteren dan verplaatsen we (een deel) de activiteit onder dak. We hebben genoeg mogelijkheden onder een overkapping. Maar nogmaals, gelukkig blijkt het vaak met het slechte weer dat voorspeld is wel mee te vallen.

 

Reserveringen dienen vooraf te worden betaald. Hiervoor ontvang je een factuur. In sommige gevallen kun je vooraf betalen via Ideal. Indien je langskomt voor een kopje koffie of andere consumpties kun je contant betalen aan de bar.

Tot 7 dagen van tevoren kun je een reservering wijzigen.

25º Noord is alleen op afspraak geopend. Mail, bel of whatsapp en dan is er heel veel mogelijk bij ons.

Je kunt ons te allen tijden e-mailen. E-mails worden op werkdagen meestal binnen 24 uur beantwoord. Ook kun je ons benaderen via Facebook, whatsapp of via de telefoon. Zie onze contactgegevens onderaan de website.

25º Noord ligt in Drouwenerveen op de Hondsrug in Drenthe en goed bereikbaar met de fiets of auto. Er is een fietsenstalling en voldoende gratis parkeergelegenheid.

Met het openbaar vervoer zijn we helaas moeilijker te bereiken. Vanaf de dichtstbijzijnde bushalte in Drouwenerveen is 25º Noord zo'n 10 min lopen, helaas rijd de bus beperkt in Drouwenerveen, een andere optie is de bushalte in Gasselternijveen op 30 min. lopen. Kijk op www.9292ov.nl voor actuele vertrektijden en haltes. Wij kunnen jullie groep eventueel ook ophalen met onze trekker met huifwagen, dan heb je direct een leuke start van jullie uitje.
Adres: Zuideind 25, 9525 TJ Drouwenerveen

Bij een kleine afwijking in het aantal personen (minder dan 10 %) wordt er gewoon betaald voor de aanwezige personen bij de activiteit. Dit geldt niet voor geboekte maaltijden, het aantal personen wat 7 dagen van tevoren bij ons bekend is wordt ook berekend.

Helaas blijft er veel kleding achter bij 25° Noord. Om het overzicht te kunnen bewaren wordt kleding daarom kort bewaard. Ben je iets vergeten? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Je kunt gevonden voorwerpen bij ons afhalen maar wij sturen niets op.

We kunnen zeker rekening houden met speciale wensen. Geef bij het maken van de reservering aan waar we precies rekening mee moeten houden en we zorgen voor een aangepast menu.

Jazeker! Je kunt overnachten in “de Noordhuisjes” (14 personen) of onze groepsaccommodatie “Het Noordhuis” (44 personen) huren. Een andere mogelijkheid is onze avontuurlijke bivak.

Zwangere vrouwen kunnen gewoon meedoen, mits zij zichzelf fit genoeg voelen. Geef het van te voren wel even aan, zodat wij mee kunnen denken over een gepaste activiteit.

Iedereen kan meedoen. Geef aan wat voor handicap je hebt bij het maken van de boeking en we helpen je graag met het samenstellen van een passend programma

Ja we hebben warme douches en in de doucheruimte kun je je ook omkleden.

Tijdens de activiteiten kun je vies of nat worden, maar dat heb je (vaak) zelf in de hand. Ons advies? Houd altijd rekening met het weer en kleed je daar naar. Draag sportieve kleding, neem een set schone kleding en schoenen mee en vergeet je handdoek niet.

Wil je naar buiten, maar heb je geen zin om vies te worden? Geen probleem! Door ons uitgebreide assortiment aan activiteiten en arrangementen kunnen we het programma naar ieders wens inrichten.

image