Zomeractiviteiten

Woohoo! Het is zomer. Tijd voor de allerleukste zomeractiviteiten bij 25° Noord. Op onze gezellige locatie kun je boogschieten of je maakt je eigen lepel van hout. Wat dacht je van vuur maken met een firesteel en daarna je eigen brood bakken in de Dutch Oven? Je kunt het natuurlijk ook sportief aanpakken met de Stoere Survival voor de hele familie. Ook boogschieten, klimmen, boulderen en speleologie behoort tot de mogelijkheden. Ook houden we elke vrijdagavond een Obstaclerun/Survivalrun training voor de echte doorbijters!

We organiseren ook prachtige kanotochten door river de Hunze. Kom onderweg bevers tegen en prachtige libellen. De Hunze meandert weer natuurlijk zoals vroeger. De geluiden en overweldigende natuur; Je waant je in een compleet andere wereld. Er zijn zowel lange als korte kanotochten en ze zijn geschikt voor de hele familie. We hebben een aantal stabiele Canadese kano's en zwemvesten in echt alle maten, waardoor zelfs de jongste kinderen prima mee kunnen.

Vind je kanoën niet genoeg uitdaging? Geen probleem! Je kunt ook een vlottentocht over de Hunze doen. Wij leren je alle knopen en leveren het materiaal en jij bouwt je eigen vlot. Daarmee ga je natuurlijk ook een stuk varen!

Onze zomeractiviteiten

Boogschieten

Vanaf 6 jaar €7,50 p.p.

Boogschieten is een echte concentratiesport. Wie de houding en techniek eenmaal onder de knie heeft, haalt vaak verrassend hoge scores. Met onze begeleiding moet het geen enkel probleem zijn om de roos te raken. We leren je alle ins en outs zodat je naar huis kan als een echte Robin Hood!

Kanotochten (2 uur)

1-persoons €15,- p.p. 2-persoons €12,50 p.p. 3-persoons Canadees €12,50 p.p.

Bij Korenmolen 'De Juffer' stappen jullie op en dan kano je via het prachtige natuurgebied Torenveen. Via de meanders van de Hunze verken je al kronkelend de prachtige natuur. Je ziet heel erg veel libellen en beversporen en wie weet kom je ook de bever tegen.

Een leuke bijkomstigheid, de korenmolen is geopend op woensdag en zaterdag. Ideaal te combineren met een mooie kanotocht dus!

Sunset kanotocht

1-persoons €15,- p.p. 2-persoons €12,50 p.p. 3-persoons Canadees €12,50 p.p.

Dat de Hunzevallei prachtig is dat ziet iedereen maar als je de Hunze beleeft in een kano met een mooie zonsondergang dan is het echt een geluksmomentje.

In de avond heb je de grootste kans om een bever te spotten. Ze worden namelijk vanaf schemering actief.

Bij Korenmolen 'De Juffer' stappen jullie op en dan kano je via het prachtige natuurgebied Torenveen. Je kunt kiezen of je met of zonder begeleiding deze kanotocht gaat doen.

image