Zomeractiviteiten

Woohoo! Het is zomer. Tijd voor de allerleukste zomeractiviteiten bij 25° Noord. Dit jaar kun je genieten van allerlei activiteiten op de Hunze. We starten bijna dagelijks bij korenmolen de juffer in Gasselternijveen. 

Geniet van prachtige kanotochten door rivier de Hunze. Kom onderweg bevers tegen en prachtige libellen. De Hunze meandert weer natuurlijk zoals vroeger. De geluiden en overweldigende natuur; Je waant je in een compleet andere wereld. Er zijn zowel lange als korte kanotochten en ze zijn geschikt voor de hele familie. We hebben een aantal stabiele Canadese kano's en zwemvesten in echt alle maten, waardoor zelfs de jongste kinderen prima mee kunnen.

Vind je kanoën niet genoeg uitdaging? Geen probleem! Je kunt ook suppen over de Hunze. Na een korte uitleg sta jij stabiel op de SUP en heb je een heel andere beleving op het water.

Onze zomeractiviteiten

suppen

Vanaf 6 jaar €12,50 p.p.

Geniet van de rust, ruimte en natuur tijdens het suppen. Je staat op een supboard en tijdens het peddelen kom je beversporen, ganzen en vele andere dieren tegen die om en nabij het water leven.

Kanotochten (2 uur)

1-persoons €15,- p.p. 2-persoons €12,50 p.p. 3-persoons Canadees €12,50 p.p.

Bij Korenmolen 'De Juffer' stappen jullie op en dan kano je via het prachtige natuurgebied Torenveen. Via de meanders van de Hunze verken je al kronkelend de prachtige natuur. Je ziet heel erg veel libellen en beversporen en wie weet kom je ook de bever tegen.

Een leuke bijkomstigheid, de korenmolen is geopend op woensdag en zaterdag. Ideaal te combineren met een mooie kanotocht dus!

Sunset kanotocht

1-persoons €15,- p.p. 2-persoons €12,50 p.p. 3-persoons Canadees €12,50 p.p.

Dat de Hunzevallei prachtig is dat ziet iedereen maar als je de Hunze beleeft in een kano met een mooie zonsondergang dan is het echt een geluksmomentje.

In de avond heb je de grootste kans om een bever te spotten. Ze worden namelijk vanaf schemering actief.

Bij Korenmolen 'De Juffer' stappen jullie op en dan kano je via het prachtige natuurgebied Torenveen. Je kunt kiezen of je met of zonder begeleiding deze kanotocht gaat doen.

image