Zomerkamp jongeren

Zomerkampen bij 25° Noord

zomerkamp jongeren / Een zomerkamp voor jongeren van 12 t/m 16 jaar. De ingrediënten van een tof zomerkamp zijn kanoën, klimpark, suppen, waterstormbanen, zwembadjessoftbal, kampvuur en vooral heel veel plezier met elkaar. Alweer voor het 7e jaar organiseert 25 graden noord de allerleukste zomerkampen in Drenthe.   

Zomerkamp jongeren 2022

We hebben 2 kampen waaruit je kan kiezen.

ben jij meer van de stoere kampen en overleven in de natuur kies dan voor een outdoorkamp. Leer vuur maken met een firesteel en breng je knive skills op peil. We slapen één nacht onder de heldere sterrenhemel tijdens de bivak. Vol spanning en sensatie ga je via megalange ziplinen naar beneden in het klimpark.

Gaat het jou niet hard en snel genoeg. Dan is het adventurekamp op jouw lijf geschreven. We gaan naar de waterstormbaan, suppen en naar het klimpark. Je beleeft heel veel lol tijdens het zwembadjessoftbal.

Zomerkamp leiding

Elk zomerkamp is een feest, daar zorgt de kampleiding wel voor! We hebben in ons team ervaren mensen die al jaren kampen begeleiden bij 25° Noord. Maar we hebben ook elk jaar weer een paar nieuwe gezichten die ons vaste team komen versterken. Zo hebben we een team dat zorgt voor vertrouwen en regelmaat met toch steeds weer nieuwe ideeën en frisse energie.  Alle begeleiders zijn in het bezit van een VOG verklaring en elke dag zijn er minimaal 3 personen aanwezig met een EHBO-diploma.

Zomerkamp jongeren gaan door!

Inmiddels zijn er al heel veel aanmeldingen binnen. Het eerste kamp is bijna volgeboekt en alle kampen gaan door. Mocht een kamp door overheidsmaatregelen niet door mogen gaan dan heb je geen financiële verplichtingen en kun je kosteloos annuleren.

zomerkampen Drenthe 2021 zomerkamp jongeren

Adventure kamp

12 t/m 16 jaar
adventurekamp zomerkamp jongeren, zomerkampen Drenthe Nederland 2021
  • Stormbaan op het water
  • Klimpark en ziplines
  • Expeditie Robinson
Adventure kamp

Outdoorkamp

12 t/m 16 jaar
adventure zomerkamp outdoorkamp jongeren Drenthe Nederland 2021 zomerkampen
  • Bushcraft
  • Kanoën
  • Vlottentocht
Outdoorkamp
image